ενημέρωση 5:45, 17 March, 2018

Τα ψέματα

Χθες, όπως θα διαβάσετε και σε άλλες σελίδες της εφημερίδας μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αδωνις Γεωργιάδης και άλλα στελέχη της Ν.Δ. (όπως και της ναζιστικής Χ.Α.) παραπλάνησαν για άλλη μία φορά τους πολίτες για να ξαναπούν ότι η κυβέρνηση δεν αφήνει την αστυνομία να θέσει τέλος στην «ανομία των μπαχαλάκηδων», διότι ούτε λίγο ούτε πολύ, λένε πως ο ΣΥΡΙΖΑ συνδέεται με τα «Εξάρχεια» και την τρομοκρατία.

Κι όλη αυτή την πολιτική βλακεία τη... βάσισαν πάνω σε ένα ψέμα: ότι δήθεν ο Γιάννης Δραγασάκης παραδέχτηκε πως οι «μπαχαλάκηδες» είναι δικά του παιδιά... Σκεφτόμουν ότι τόσο μεγάλα ψέματα μπορούν να κυκλοφορούν σχεδόν καθημερινά μόνο πολιτικοι απατεώνες ηγέτες μιας παράταξης πολιτικών απατεώνων, βεβαίως, οι οποίοι ωστόσο γνωρίζουν και υιοθετούν, πέρα από τις κλασικές γκεμπελικές τακτικές, ότι έχουν στο πλευρό τους το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ.

Και επομένως ξέρουν ότι οι περισσότεροι πολίτες δεν θα έχουν ίσως καμιά δυνατότητα να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει... Και έτσι η λάσπη τους... θα πιάνει τόπο.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 07 Δεκεμβρίου 2017 12:28

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.