ενημέρωση 4:59, 21 May, 2019

Γιώργος Παπανδρέου - ο αμετανόητος Σαμαράς ας αφήσει τον Ανδρέα

Το γραφείο Τύπου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ) του Γιώργου Παπανδρέου απαντά στη δήλωση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνης Σαμαρά, σχετικά με τη συμφωνία για το Μακεδονικό.

«Ο αμετανόητος κ. Σαμαράς ας αφήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου σε όσους τον αγάπησαν και τον πίστεψαν – δεν χρειαζόμαστε βοήθεια στην ερμηνεία του» σημειώνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ, η οποία καταλήγει : «O κ. Σαμαράς, ας μείνει σε ό,τι γνωρίζει. Στις άκυρες θεωρίες συνωμοσίας και το διχασμό των Ελλήνων σε κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα»

Υπενθυμίζεται ότι, στη δήλωση του ο Αντώνης Σαμαράς, εκτός από την επίθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, αναφέρθηκε και στον Ανδρέα Παπανδρέου.

Η ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ είναι η εξής:

«Ο αμετανόητος κ. Σαμαράς ας αφήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου σε όσους τον αγάπησαν και τον πίστεψαν – δεν χρειαζόμαστε βοήθεια στην ερμηνεία του.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου διάβαζε το διεθνές γίγνεσθαι όσο λίγοι. Η Ενδιάμεση Συμφωνία του 1995, που οδήγησε στην επιδίωξη ένταξης των Δυτικών Βαλκανίων στην ΕΕ και αποτέλεσε πυξίδα για την ατζέντα της Θεσσαλονίκης του 2003, είναι πολιτικές κινήσεις που δεν μπορεί να αναλύσει ο κ. Σαμαράς – στερείται των κατάλληλων ερμηνευτικών εργαλείων.

O κ. Σαμαράς, ας μείνει σε ό,τι γνωρίζει. Στις άκυρες θεωρίες συνωμοσίας και το διχασμό των Ελλήνων σε κρίσιμες στιγμές για την πατρίδα». 

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 13 Ιουνίου 2018 19:03

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.