ενημέρωση 4:27, 20 October, 2018

Θα βγάλει ανακοίνωση η ΝΔ για την αγωγή του Άδωνη στον Βαξεβάνη;

δυο μέτρα και δυο σταθμά

Αγωγή (μετά από εξώδικο) κατά του Κώστα Βαξεβάνη κατέθεσε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή το θέμα της κυπριακής εταιρείας (αποδείχθηκε αδρανής), η οποία δεν είχε δηλωθεί – εκ παραδρομής – στο Πόθεν Έσχες του, υπόθεση η οποία μπήκε στο αρχείο μετά από σχετική απόφαση της Επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής.

Θα βγάλει, άραγε, κάποια ανακοίνωση το γραφείο της Νέας Δημοκρατίας που θα καταγγέλλει τις διώξεις των δημοσιογράφων που απλά κάνουν τη δουλειά τους, όπως συνέβη στην περίπτωση της μήνυσης του Πάνου Καμμένου κατά δημοσιογράφων της εφημερίδας «Φιλελεύθερος»;

Για όσους δεν θυμούνται, εκτός της ανακοίνωσης, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε στείλει για ηθική συμπαράσταση και τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, τον Κωστή Χατζηδάκη, ενώ μερικές ώρες μετά ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε ότι θα καταργήσει το αυτόφωρο για τα αδικήματα περί Τύπου.

Τώρα; Θα πάρει, άραγε, δημόσια θέση για την αγωγή του αντιπροέδρου του κόμματος ή όχι;

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 19:34

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.