ενημέρωση 4:28, 17 June, 2019

Η... όρθια στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη και η παρατηρητικότητα του Μπάμπη Παπαδημητρίου

«Λεπτομέρεια ίσως αλλά χαρακτηριστική και αξιοσημείωτη»

Σε μια σημαντική πολιτική παρατήρηση προχώρησε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Μπάμπης Παπαδημητρίου κατά τη χθεσινή διακαναλική συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διακαναλική που έδειχναν σχεδόν όλα τα κανάλια στην αρχή αλλά στη συνέχεια την έκαναν ένα-ένα με ελαφριά πηδηματάκια γιατί έβλεπαν τους τηλεθεατές να φεύγουν τρέχοντας. Διακαναλική που στο τέλος δεν την έδειχνε σχεδόν κανένα κανάλι, μιλάμε για τεράστια επιτυχία (για τα κανάλια που ξαναγύρισαν, ανακουφισμένα, στο πρόγραμμά τους μετά από αυτό το κακό που τα ηύρε κυριακάτικα).

Την πιο σπουδαία πολιτική ανάλυση λοιπόν την έκανε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου. Με μια φράση τα είπε όλα μια και είναι ο μοναδικός που το επισήμανε. Ηταν μια «λεπτομέρεια ίσως αλλά χαρακτηριστική και αξιοσημείωτη», όπως έγραψε.

Δείτε τη λεπτομέρεια αυτή, εδώ παρακάτω. Είναι πιο σημαντική ακόμα και από την οχταήμερη, συγγνώμη την επταήμερη, εργασία ήθελα να πω... 

Αν ισχύει πάντως αυτό που γράφει το Newpost, ότι «ο Μπάμπης Παπαδημητρίου είναι ήδη άτυπος σύμβουλος του προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη», τότε πρέπει να του δώσουμε διπλά συγχαρητήρια: 1ον) επειδή έβαλε τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας να στέκεται όρθιος και, 2ον), επειδή μετά του απέδωσε τα εύσημα δημοσίως για την... όρθια στάση του.

Αλήθεια, όμως, ως τι σχολιάζει ο Μπάμπης Παπαδημητρίου πλέον στον ΣΚΑΪ, ως δημοσιογράφος ή ως σύμβουλος; Για να ξέρουμε, μην κοροϊδεύει και τους τηλεθεατές μαζί με εμάς...

Πηγή: efsyn.gr

Πολυμέσα

  • Εκτύπωση
  • E-mail
  • Πολυμέσα
  • (0 ψήφοι)
  • Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Νήπια με βαριές υπογραφές Dr Strangelove »

    Προσθήκη σχολίου

    Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.