ενημέρωση 4:19, 24 October, 2020

Η Ακρίτα «βουλώνει τα στόματα» των ναζιστών και όσων τους ακολουθούν

Με μία ανάρτησή της επανέρχεται η Έλενα Ακρίτα στις λάσπες που εκτόξευσε εναντίον της ο «ναζί δολοφόνος χαρακτήρων Χρήστος Παππάς» όπως αναφέρει και αφορά τη σύνταξη του πατέρα της, Λουκή Ακρίτα.

Όπως σημειώνει, το νόμιμο της σύνταξης έχει απαντηθεί και είχε δοθεί το ’64 από τον Γεώργιο Παπανδρέου και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη που ήταν τότε υπουργός Οικονομικών, ενώ την επανέφερα ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ενώ με έγγραφα το 2012 απέδειξε τη νομιμότητά της ο τότε υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Επανέρχεται ωστόσο γιατί αν και το νόμιμο είχε απαντηθεί, υπήρχε και το ηθικό θέμα, προσθέτοντας:

«Δημοσιοποιώ φωτογραφίες συντάξεων μου που δεν εισέπραξα ποτέ. Όπως θα δείτε στο πίσω μέρος, οι επιταγές δεν έχουν ούτε την υπογραφή μου, ούτε αριθμό ταυτότητας, ούτε σφραγίδα τράπεζας.»

Διαβάστε την ανάρτησή της και δείτε και τις φωτογραφίες: 

«Σήμερα βουλώνουμε στόματα. Για το νόμιμον της σύνταξης του πατέρα μου Λουκή Ακρίτα τα είπαμε πριν οκτώ χρόνια. Ας πούμε και για το ηθικόν για να το βουλώσουν ορισμένοι.

Το 2012, ο ναζί δολοφόνος χαρακτήρων Χρήστος Παππάς εκτόξευσε λάσπη στο πρόσωπό μου διαστρεβλώνοντας την αλήθεια, επειδή τους ‘ενοχλούσα’.

Η τιμητική αυτή συνταξη δόθηκε το 1964 από τον Γεώργιο Παπανδρέου και τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τότε Υπουργο Οικονομικών. Διακόπηκε το 1967 από την χούντα και την επανέφερε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής το 1974. Το 2012 ο Υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, με έγγραφα και ντοκουμέντα απέδειξε την νομιμότητα της.

Αυτά περι νομίμου.

Πάμε τώρα στο ηθικό.

Δημοσιοποιώ φωτογραφίες συντάξεων μου που δεν εισέπραξα ποτέ. Όπως θα δείτε στο πίσω μέρος, οι επιταγές δεν έχουν ούτε την υπογραφή μου, ούτε αριθμό ταυτότητας, ούτε σφραγίδα τράπεζας.

Δεν είχα πρόθεση να το δημοσιοποιήσω. Θεωρούσα πως αξιακός μου κώδικας αφορά εμένα και άλλον κανέναν. Όμως το κακό παράγινε. Η οικογένεια μου κι εγώ τραβήξαμε πολλά από αυτούς τους εγκληματίες και τον όχλο - ναι, όχλος! - που τους ακολουθεί.

Tις ανεξόφλητες επιταγές αφιερώνω στους περί ‘νόμιμου και ηθικού’ συκοφάντες μου. Γιατί οι αληθινοί φίλοι, διαδικτυακοί και μη, δεν αμφέβαλαν ποτέ για μένα. Και ειλικρινά θα με βοηθούσε πολύ αν κοινοποιούσαν την ανάρτηση μου για να τελειώνουμε με τα καθάρματα. Και στο Twitter όσοι μπορούν γιατί δεν έχω λογαριασμό.

Υ.Γ. Το ποσόν που αναγράφεται είναι σε δραχμές και αντιστοιχεί σε περίπου 450-480 ευρώ σημερινά.»

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2020 16:52

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.