ενημέρωση 7:32, 23 September, 2023

Η Δύση είναι έτοιμη να θυσιάσει τον υπόλοιπο κόσμο για την παγκόσμια κυριαρχία, λέει ο Πούτιν

Ο Ρώσος ηγέτης σημείωσε ότι ορισμένες χώρες αντιμετωπίζουν ήδη τις απειλές της πείνας και εάν οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας συνεχίσουν, η ΕΕ θα μπορούσε επίσης να αντιμετωπίσει συνέπειες που θα ήταν δύσκολο να αντιστραφούν

ΜΟΣΧΑ, 12 Μαΐου. /TASS/. Η ευθύνη για τις παγκόσμιες συνέπειες των κυρώσεων κατά της Ρωσίας, συμπεριλαμβανομένης της πιθανής πείνας σε ορισμένες χώρες, βαρύνει τις δυτικές χώρες που για χάρη της κυριαρχίας τους είναι έτοιμες να θυσιάσουν τον υπόλοιπο κόσμο, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια συνάντηση στις οικονομικά θέματα την Πέμπτη.

Σημείωσε ότι αρκετές χώρες αντιμετωπίζουν ήδη τις απειλές της πείνας και εάν συνεχιστούν οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας, η ΕΕ μπορεί επίσης να αντιμετωπίσει συνέπειες που θα ήταν δύσκολο να αναστραφούν. «Η ευθύνη γι' αυτό βαρύνει πλήρως και πλήρως τις ελίτ των δυτικών χωρών που για χάρη της διατήρησης της παγκόσμιας κυριαρχίας τους είναι έτοιμες να θυσιάσουν τον υπόλοιπο κόσμο», δήλωσε ο Ρώσος ηγέτης.

Με τη σειρά της, η Ρωσία αντιμετωπίζει με σιγουριά τις εξωτερικές προκλήσεις, πρόσθεσε, χάρη τόσο στην υπεύθυνη μακροοικονομική πολιτική των τελευταίων ετών όσο και στις συστημικές λύσεις για την ενίσχυση της οικονομικής κυριαρχίας και της τεχνολογικής και επισιτιστικής ασφάλειας.

«Οι εταιρείες παραγωγής μας γεμίζουν σταδιακά τις εγχώριες αγορές που απελευθερώθηκαν μετά την αποχώρηση αδίστακτων συνεργατών, συμπεριλαμβανομένων βασικών αγαθών, βιομηχανικού εξοπλισμού και εξοπλισμού υπηρεσιών, κατασκευών και γεωργικών μηχανημάτων», σημείωσε ο Ρώσος ηγέτης.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 12 Μαΐου 2022 16:57

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.