ενημέρωση 2:33, 23 July, 2024

Ο Πούτιν βέβαιος για τον θρίαμβο της Ρωσίας στην Ουκρανία

Ο αρχηγός του κράτους σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης η Ρωσία υπερασπίζεται «τη γη, τους ανθρώπους και τις αξίες της», επομένως, σίγουρα θα βγει νικήτρια

ΜΟΣΧΑ, 1 Ιουνίου. /TASS/. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν έχει καμία αμφιβολία ότι η Ρωσία θα κερδίσει στην Ουκρανία και θα γίνει εγγυητής της ειρήνης και της ασφάλειας για όλα τα έθνη.

Ένας εκπρόσωπος μιας από τις εξαιρετικά πολυμελείς οικογένειες εξέφρασε τη σιγουριά για τη νίκη της Ρωσίας κατά τη διάρκεια συνάντησης με τον πρόεδρο για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού. "Ξέρω ότι η νίκη θα είναι πάντα δική μας. Θα νικήσουμε, αναμφίβολα, δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Και νομίζω ότι η χώρα μας στο τέλος θα είναι εγγυητής της ειρήνης και της ασφάλειας για όλους τους λαούς, για όλες τις χώρες του κόσμου. " είπε ο πατέρας μιας πολύτεκνης οικογένειας που βραβεύτηκε με το παράσημο της Πατρικής Δόξας.

"Αυτό είναι σωστό. Θα είναι ακριβώς όπως είπατε. Δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία", συμφώνησε ο Πούτιν.

Ο αρχηγός του κράτους σημείωσε ότι κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης η Ρωσία υπερασπίζεται «τη γη, τους ανθρώπους και τις αξίες της», επομένως, σίγουρα θα βγει νικήτρια. «Δεν υπάρχει αμφιβολία, είναι αυτονόητο», επανέλαβε

Ο Πούτιν επεσήμανε ότι ο στρατιώτης είχε την ευκαιρία να φύγει από τη ζώνη ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, αλλά αποφάσισε να μείνει και τώρα, αφού έλαβε ιατρική περίθαλψη, θέλει να επιστρέψει στη μάχη. Αφού ανακάλυψε ότι ο άνδρας ήταν πράγματι έτοιμος να συνεχίσει να υπηρετεί όταν είναι υγιής, ο πρόεδρος είπε "Γκρίγκορι Αλεξάντροβιτς, μου φαίνεται ότι έχεις κάνει ήδη ό,τι μπορούσες. Έλεγξα, έχεις καλή εκπαίδευση και ειδίκευση. Εάν θέλετε να παραμείνετε στο σύστημα του υπουργείου Άμυνας, μπορούμε εύκολα να το κάνουμε, χωρίς αμφιβολία», είπε ο Ρώσος ηγέτης.

Σημείωσε ότι ο άνδρας είχε πολύτεκνη οικογένεια και δεν χρειαζόταν να επιστρέψει απευθείας στη ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης. "Επιτρέψτε μου να δώσω οδηγίες για το θέμα στον υπουργό. Θα εκπληρώσουμε εύκολα οποιοδήποτε αίτημά σας, να είστε σίγουροι γι' αυτό. Και θέλω απλώς να σας ευχαριστήσω για όλα όσα κάνετε, όχι μόνο για την οικογένειά σας, αλλά για ολόκληρη η χώρα, υπερασπιζόμενος τα συμφέροντά της», κατέληξε ο Πούτιν.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 17:44

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.