ενημέρωση 4:54, 24 May, 2018

Αθάνατη Βενετία - στο Μπαρ του Χάρι

Πέντε Ημέρες Φαγητό, Τελικό Μέρος: Η Κληρονομιά Cipriani ευδοκιμεί στην Πλωτή Πόλη με Κοκτέιλ Προσαρμοσμένη για Hemingway και Capote

Ο Arrigo Cipriani αποκαλύπτει την πλούσια βενετσιάνικη ιστορία και την αιγίδα του θρυλικού Harry's Bar του πατέρα του Guiseppe, σε αυτό το σύντομο από συγγραφέα, σκηνοθέτη και το κανονικό NOWNESS Alison Chernick. Ένα από τα πιο διάσημα εστιατόρια του κόσμου και το σπίτι σε μερικά από τα πιο ξηρά μαρτίνια του, το τοπίο ήταν ένα από τα αγαπημένα των διασημοτήτων και των λογοτεχνών του Χόλιγουντ από το άνοιγμά του το 1931.

Σήμερα το κύπελλο Ciprianis είναι μια πραγματική αυτοκρατορία clubs και εστιατορίων ανά τον κόσμο Και ο αρχικός χώρος της οικογένειας δηλώθηκε ως εθνικό σημείο αναφοράς από το ιταλικό Υπουργείο Πολιτιστικών Υποθέσεων το 2001. Ωστόσο, το Bar του Harry μπορεί να είναι ευρύτερα γνωστό ως η γενέτειρα δύο γαστρονομικών θησαυρών: το Carpaccio και το κοκτέιλ Bellini, το οποίο πήρε το όνομά του από τον 15ο αιώνα Ιταλοί ζωγράφοι.

Το Cipriani, ένα απόγευμα κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας τον περασμένο Σεπτέμβριο, υπενθύμισε τις πολλές συνήθειες φαγητού και κατανάλωσης φωτιστικών όπως ο Orson Welles, ο Truman Capote και ο Ernest Hemingway, του οποίου το μυθιστόρημα του 1948 Across The River and Into The Trees περιέχει σκηνές στις φημισμένες Τρύπα ποτίσματος.

Παρά τη μεγάλη διεθνή έκκληση της ίδρυσης, το "τραπέζι του γερουσιαστή" είναι πάντα αποκλειστικά για τους μακρινούς τοπικούς προστάτες, υπενθυμίζοντας την ακμή της ευρωπαϊκής καφετέριας κοινωνίας. «Νιώθεις σαν ένας ειδικός προσκεκλημένος στο σπίτι σου», λέει ο Chernick για την κλασική ατμόσφαιρα της bar. "Η ιστορία απλά περνά μέσα από αυτό."

Για να δείτε τον οδηγό του Arrigo Cipriani για να φτιάξετε το τέλειο Bellini, επισκεφθείτε το Facebook

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 10:16

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.