ενημέρωση 5:00, 18 August, 2017

FORD Theatre - ολοκληρώνει την πρώτη μεγάλη ανακαίνιση στους λόφους του Χόλιγουντ

Που βρίσκεται μέσα σε ένα πάρκο των 32 στρεμμάτων στους λόφους του Χόλιγουντ, το συγκρότημα john anson ford theaters είναι ένας από τους παλαιότερους λειτουργούντες χώροι τέχνης στο los angeles . Αφού το αρχικό αμφιθέατρο καταστράφηκε από πυρκαγιά το 1929, το ανοικοδομημένο θέατρο - σχεδιασμένο για να μοιάζει με τις πύλες της Ιερουσαλήμ - άνοιξε το 1931. Το συγκρότημα των 1.200 θέσεων παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό το ίδιο δεδομένου ότι, με τροποποιήσεις στο σκηνικό, Και δημόσιους χώρους στα τέλη του 20ου αιώνα.


Όλες οι εικόνες από τον tom bonner , εκτός εάν δηλώνεται διαφορετικά

Τώρα, 86 χρόνια μετά το αρχικό άνοιγμα του συγκροτήματος, τα θέατρα των ορφανών έχουν μόλις ολοκληρώσει την πρώτη μεγάλη ανακαίνιση και την κατασκευή τους στον ιστορικό χώρο. Που πραγματοποιήθηκε από τους αρχιτέκτονες Levin & συνεργάτες και τους αρχιτέκτονες τοπίου mia lehrer + συνεργάτες , οι εργασίες επικεντρώθηκαν στη σταθεροποίηση της ευαίσθητης περιοχής του λόφου και στη δημιουργία ενισχυμένων χώρων και προορισμών επισκεπτών για την επέκταση του πολιτιστικού προγραμματισμού του ιδρύματος.


Το συγκρότημα john anson ford theaters είναι ένας από τους παλαιότερους χώρους διεξαγωγής έργων τέχνης στο Λος Άντζελες

Η πρώτη φάση του έργου περιελάμβανε την αποκατάσταση της ιστορικής δομής και τη δημιουργία χώρων υποστήριξης κάτω από την κατηγορία. Εν τω μεταξύ, στο πίσω μέρος του αμφιθεάτρου, έχει εγκατασταθεί ένας ηχητικός τοίχος για την ελαχιστοποίηση του θορύβου που προέρχεται από τον κοντινό αυτοκινητόδρομο 101. Μια τριώροφη δομή έχει επίσης προστεθεί, με μια γεμάτη αποβάθρα φόρτωσης κάτω και τα γραφεία πάνω. Τέλος, η ομάδα σχεδιαστών χρησιμοποίησε το χώρο που βρέθηκε στη νέα βεράντα, δημιουργώντας εξωραϊσμό που επιδιώκει να εναρμονιστεί με τη φυσική χλωρίδα και πανίδα.


Το θέατρο σχεδιάστηκε αρχικά για να μοιάζει με τις πύλες της Ιερουσαλήμ


Η τοποθεσία βρίσκεται μέσα σε ένα πάρκο 32 στρεμμάτων στους λόφους του Χόλιγουντ


Το αποκατεστημένο τοίχο στο πίσω μέρος της σκηνής


Η ομάδα σχεδιαστών έκανε χρήση του χώρου που βρέθηκε στη νέα βεράντα


Ο εξωραϊσμός επιδιώκει να εναρμονιστεί με τη φυσική χλωρίδα και πανίδα


Η σκάλα που οδηγεί στην αρένα των 1.200 θέσεων


Η είσοδος μαλακά φωτισμένη στο σούρουπο


Έχει εγκατασταθεί ηχοσύστημα για την ελαχιστοποίηση του θορύβου που προέρχεται από τον κοντινό αυτοκινητόδρομο


Εικόνα από gennia cui

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 12 Αυγούστου 2017 11:30

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.