ενημέρωση 4:48, 24 September, 2017

η κατοικία του kengo kuma στο portland ενθαρρύνει την υπαίθρια ζωή όλο το χρόνο

Ο Kengo kuma έχει ολοκληρώσει μια κατοικία στο portland, το ορέγκο για το japanese homebuilder, το suteki. Ο kuma, ο οποίος εργάζεται επί του ολυμπιακού σταδίου 2020 του Tokyo , έχει πρόσφατα σχεδιάσει μια σειρά έργων στο βόρειο τμήμα της ειρηνικής ζώνης , συμπεριλαμβανομένου του πολιτιστικού χωριού για τον ιαπωνικό κήπο του Portland και ενός εστιατορίου που διαθέτει κρεμάστρες που κρεμόταν από το ανώτατο όριο.

Kengo kuma suteki
Όλες οι εικόνες από justin krug

Ο σχεδιασμός του kengo kuma παρουσιάστηκε στην οδό των ονείρων του 2017 - ένα ετήσιο γεγονός που παρουσιάζει μια σειρά κατοικιών από την πόλη της ευτυχισμένης κοιλάδας. Το έργο αποτελεί το πρώτο σπίτι των αμερικανικών ναυτικών , με την εταιρεία να σχεδιάζει την κατασκευή περισσότερων κατοικιών στην περιοχή τους επόμενους μήνες. « Φέρνουμε στο σχεδιασμό μας μια μοναδική διαπολιτισμική φιλοσοφία, συνδυάζοντας τις καλύτερες αμερικανικές σύγχρονες ανέσεις με τις διαχρονικές ιαπωνικές αρχές της δύναμης, της αρμονίας και της ισορροπίας με τη φύση», εξηγεί ο koichiro hirata, γενικός διευθυντής της suteki.

Kengo kuma suteki
Οι κάτοικοι και οι φιλοξενούμενοί τους προστατεύονται από τις βαθιές μαρκίζες του σπιτιού

Κατά την ανάπτυξη του έργου, ο kengo kuma επέστησε τη φιλοσοφία της suteki για τη δημιουργία απλών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων διαβίωσης που χτίστηκαν γύρω από τη φύση. Συνδυάζοντας στοιχεία παραδοσιακού και σύγχρονου σχεδιασμού, το ακίνητο προσφέρει σαφή θέα χωρίς εμπόδια και απασχολεί ένα ευρύ φάσμα φυσικών υλικών όπως ξύλο, κεραμίδι και πέτρα. Το σχέδιο ενσωματώνει ακόμη και το περιβάλλον τοπίο - ένα γιγαντιαίο δρύινο και sequoia δέντρο, και ένα ρεύμα που τρέχει παράλληλα με το ακίνητο - ως αναπόσπαστο μέρος του σπιτιού.

Kengo kuma suteki
Τα φυσικά υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλο το σχήμα, όπως το ξύλο, το κεραμίδι και η πέτρα

Ο κήπος, ο οποίος έχει σχεδιαστεί από το sadafumi uchiyama , μεγιστοποιεί τις απόψεις τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι, ενώ ένα συνεχές ξύλινο κατάστρωμα περιβάλλει το σπίτι. Εδώ, οι κάτοικοι και οι καλεσμένοι τους προστατεύονται από τις βαθιές στέγες του σπιτιού, οι οποίες επιτρέπουν την απόλαυση του υπαίθριου χώρου όλο το χρόνο. «Αγκαλιάζοντας το περιβάλλον, επιμένοντας στα φυσικά υλικά, τη βιωσιμότητα και τη διαφάνεια δημιουργεί ένα χώρο όπου οι άνθρωποι μπορούν να βιώσουν τη φύση πληρέστερα και στενότερα», εξηγεί ο kengo kuma.

Kengo kuma suteki
Ο κήπος έχει σχεδιαστεί από το sadafumi uchiyama

Kengo kuma suteki
Ο σχεδιασμός μεγιστοποιεί τις απόψεις τόσο μέσα όσο και έξω από το σπίτι

Kengo kuma suteki
Το σχέδιο ενσωματώνει το περιβάλλον τοπίο ως αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού

Kengo kuma suteki
Η ιδιοκτησία προσφέρει σαφείς εξωτερικές απόψεις χωρίς εμπόδια

Kengo kuma suteki
Τον κεντρικά τοποθετημένο χώρο διαβίωσης

Kengo kuma suteki
Το έργο αποτελεί το πρώτο αμερικανικό σπίτι της suteki

Kengo kuma suteki
Τα τζάμια από το δάπεδο μέχρι την οροφή βρίσκονται σε όλη την κατοικία

Kengo kuma suteki
Το πρόγραμμα παρουσιάστηκε σε ετήσια εκδήλωση που παρουσιάζει μια σειρά από κατοικίες από την πόλη της ευτυχισμένης κοιλάδας

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 18 Αυγούστου 2017 10:07

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.