ενημέρωση 5:28, 18 November, 2017

V10 - σχεδιάζει το μακρύτερο μπαρ στη shanghai σε μια μυστική στέγη

bread etc έχει προσεγγίσει το V10 για να σχεδιάσει ένα «μυστικό μπαρ στον τελευταίο όροφο» ως μέρος της πρόσφατα ανακαινισμένης θέσης του στην οδό Nanjing στο shanghai .  Το στούντιο σχεδιασμού έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία μιας ισχυρής χειρονομίας, ενός μπαρ που τυλίγει ολόκληρο τον χώρο. Το μεγαλύτερο μπαρ στο shanghai είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένες παραδοσιακές κινεζικές ξύλινες πόρτες, οι οποίες αποσυναρμολογήθηκαν και ξανασυναρμολογήθηκαν σε μια προσπάθεια αναβάθμισης για την υιοθέτηση αξιών βιωσιμότητας.


Τη θέα του φαγητού του «ψωμιού κλπ» και του «μυστικού μπαρ του τελευταίου ορόφου» στο σαγκάη 

Το σχεδιασμό του κινεζικού στούντιο V10 στοχεύει να δημιουργήσει την τέλεια πλατφόρμα για να απολαύσει τον συνεχώς μεταβαλλόμενο ορίζοντα της πόλης, δεδομένης της βασικής του θέσης. Μια απλή αρχιτεκτονική φέρνει τους ανθρώπους μέχρι το επίπεδο του τελευταίου ορόφου και απομονώνει τους χαμηλότερους ορόφους από τη βροχή. Η κατασκευή της οροφής γίνεται μια ελαφριά εγκατάσταση τη νύχτα.


Η κατασκευή της οροφής γίνεται μια ελαφριά εγκατάσταση τη νύχτα

Οι χαλύβδινες δοκοί και τα μεταλλικά πλέγματα φιλτράρουν το φως και δημιουργούν μια συνεχώς μεταβαλλόμενη εμπειρία. Το εσωτερικό αποτελείται από σκληρό σοβά πάνω στο οποίο προβάλλονται και στρεβλώνουν οι σκιές της πόλης. Το υπερυψωμένο δάπεδο επιλύει τις περισσότερες τεχνικές πτυχές του έργου, συμπεριλαμβανομένης της ακουστικής. Το κιγκλιδωτό με το ενσωματωμένο φως, πλαισιώνει την ταράτσα και προσελκύει ανθρώπους από τους γύρω πύργους.


Μια απλή αρχιτεκτονική φέρνει τους ανθρώπους μέχρι το επίπεδο του τελευταίου ορόφου και απομονώνει τους χαμηλότερους ορόφους από τη βροχή

Η μικρή και οικειότητα αυτού του έργου είναι πραγματικά πολύτιμη για το V10. Το στούντιο ενδιαφέρεται πάντα για τη διαδικασία του σχεδιασμού, την κατασκευή των τμημάτων του και τις σχέσεις που δημιουργεί.


Οι χαλύβδινες δοκοί και τα μεταλλικά πλέγματα φιλτράρουν το φως και δημιουργούν μια συνεχώς μεταβαλλόμενη εμπειρία


Το κιγκλιδωτό με το ενσωματωμένο φως, πλαισιώνει την ταράτσα και προσελκύει ανθρώπους από τους γύρω πύργους


Το στούντιο σχεδιασμού έχει επικεντρωθεί στη δημιουργία μιας ισχυρής χειρονομίας, ενός μπαρ που τυλίγει ολόκληρο τον χώρο


Το μεγαλύτερο μπαρ στο shanghai είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένες παραδοσιακές κινεζικές ξύλινες πόρτες


Το εσωτερικό αποτελείται από σκληρό σοβά πάνω στο οποίο προβάλλονται και στρεβλώνουν οι σκιές της πόλης


Η μικρή και οικειότητα αυτού του έργου είναι πραγματικά πολύτιμη για το V10

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 20 Αυγούστου 2017 12:07

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.