ενημέρωση 12:28, 15 December, 2017

Πάρος - οι αρχιτέκτονες του vois πλαισιώνουν δύο τόμους για να καταγράψουν τον ορίζοντα της θάλασσας

η εξοχική κατοικία έχει σχεδιαστεί από τους αρχιτέκτονες VOI με το 2012 και που στο νησί της Πάρου . το όνομα «h_orizon» προέρχεται από τα δύο βασικά στοιχεία του σχεδίου. 'h' αποτελεί τη διαμόρφωση του κτιρίου που μοιάζει με το σχήμα του γράμματος, όπου οι κύριοι όγκοι επεκτείνονται συμμετρικά κατά μήκος του άξονα sw -. «ορίζοντας», από το σκοπό του σχεδιασμού και την ανάγκη του σπιτιού να παραμείνει σε συνεχή σύνδεση με τον ανοιχτό «ορίζοντα».


όλες οι εικόνες από την erieta attali

μέσα από το κενό που δημιουργήθηκε ανάμεσα στους δύο κύριους τόμους, οι αρχιτέκτονες vois σχεδιάζουν ένα πλαίσιο που συλλαμβάνει την αέναη ενέργεια και τις εναλλασσόμενες εικόνες του ορίζοντα της θάλασσας. αυτό το στοιχείο παραμένει ως το επίκεντρο του σπιτιού που επικεντρώνεται στην καθημερινή οικογενειακή δραστηριότητα και τις κινήσεις του φυσικού τοπίου. ταυτόχρονα, είναι το σημείο από το οποίο αρχίζουν και επεκτείνονται οι απόψεις.


το σπίτι αναδύεται από το τοπίο και το τοπίο εξελίσσεται γραμμικά ως επέκταση του σπιτιού

το σπίτι αναδύεται από το τοπίο και το τοπίο εξελίσσεται γραμμικά ως επέκταση του σπιτιού. η είσοδος στο σπίτι συμβαίνει μέσα από ένα εκτεταμένο μονοπάτι που περιβάλλεται από ένα κεκλιμένο αεροπλάνο. ο σταδιακός περίπατος οδηγεί τον επισκέπτη προς τον κύριο χώρο καθιστικού.


η περιοχή καθισμάτων δημιουργείται σε επίπεδο εσοχής για να επιτρέψει την αδιάκοπη θέα

η περιοχή καθισμάτων δημιουργείται σε επίπεδο εσοχής για να επιτρέψει την αδιάκοπη θέα. τα υπνοδωμάτια και οι περιοχές στήριξης βρίσκονται ισορροπημένα σε κάθε πλευρά του κύριου άξονα. η πισίνα που βρίσκεται μπροστά από το καθιστικό ακολουθεί τη γραμμική κατεύθυνση προς τον ορίζοντα που αναδύεται με τις μπλε επιφάνειες του νερού.




η πισίνα ακολουθεί την γραμμική κατεύθυνση προς τον ορίζοντα που αναδύει τις γαλάζιες επιφάνειες της εικόνας του νερού


το όνομα «h_orizon» προέρχεται από τα δύο βασικά στοιχεία της 


τα υπνοδωμάτια και οι περιοχές στήριξης βρίσκονται ισορροπημένα σε κάθε πλευρά της 

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 10 Οκτωβρίου 2017 11:52

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.