ενημέρωση 1:23, 20 March, 2019

κατοικία αντικρίζει στις ελεύθερες κοιλάδες του wyoming

σε μια περιοχή μέσα στο Ουαϊόμινγκ που είναι γνωστή για τα 20.000 πολυώροφα, σπάνια χρησιμοποιούμενα σπίτια διακοπών, η αρχιτεκτονική του WELCH | HALL αρχιτέκτονες είναι μια πρωτεύουσα κατοικία. τοποθετημένο στην κορυφή της κορυφογραμμής, αυτό το σπίτι προορίζεται να αγκαλιάσει τη φύση. η τοποθεσία, που βρίσκεται κατά μήκος της κορυφής του Gros ventre κορυφογραμμή, επιλέχθηκε για την εκπληκτική πανοραμική θέα.

το γηγενές δυτικό κόκκινο κέδρο και το oakley ledgestone με το γύρω τοπίο

κάθε δωμάτιο του αμερικανικού εργοστασίου WELCH | HALL αρχιτέκτονες '' ridgeline '' έχει θέα στο μεγάλο Teton οροσειρά και τις παρακείμενες κοιλάδες. η κύρια γραμμή οροφής ακολουθεί την κλίση της φύσης της γης, εκτεινόμενη προς τα έξω, προσφέροντας προστασία από τον σκληρό δυτικό ήλιο και οδηγώντας τα χιόνια.

η γκρίζα και σκουριασμένη οξειδωμένη ledgeone συνδυάζεται με το περιβάλλον φασκόμηλο και χειμωνιάτικο χιόνι

ολόκληρη η δομή διατηρείται σχετικά κοντά στο έδαφος. το γκαράζ είναι χτισμένο στην πλαγιά του λόφου και καλύπτεται με μια πράσινη στέγη για να επιτρέψει στο φυσικό φασκόμηλο, τα χόρτα και τα αγριολούλουδα να πάρουν πίσω τον χώρο με την πάροδο του χρόνου. εν τω μεταξύ, η κεντρική εξωτερική βεράντα φέρεται κάτω από την οροφή, παρέχοντας καταφύγιο από ανέμους που μπορούν να ξεπεράσουν τα 100 μίλια / ώρα και να οδηγήσουν το χιόνι που μπορεί να συσσωρεύσει μαζικές μετακινήσεις.

η οροφή ακολουθεί την κλίση της γης

τα υλικά που επιλέγονται να συνεργαστούν είναι κυρίως τοπικά. Οι αρχιτέκτονες WELCH | HALL αποφάσισαν να συνεργαστούν με το ipe, το δυτικό κόκκινο κέδρο, το γυαλί, το γυαλί και το χάλυβα, όλα επιλεγμένα για την εγγενή διαχρονική ομορφιά και τη μακροχρόνια αντοχή τους. το έργο που παρουσιάστηκε εκτελέστηκε εκτενώς από τοπικούς εμπόρους και τεχνίτες.

     

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 16 Απριλίου 2018 11:06

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.