ενημέρωση 9:27, 21 July, 2018

atmos studio - παρουσιάζει "stairway to heaven"

πολυεπιστημονική δημιουργική ατμόσφαιρα στούντιο με έδρα το Λονδίνο ανατέθηκε να σχεδιάσει και να παραδώσει την εξαίσια αρχική σκάλα που υφαίνει μεταξύ των τριών επιπέδων εμπειρίας στο μπαρ HIDE στο δρόμο piccadilly του Λονδίνου. η σχεδίαση της σκάλας δημιουργεί μια φυτική δομή που μεγαλώνει σαν μια ανυπόφορη δύναμη ζωής από κάτω, ξεσπάει από τις σκιές του υπογείου προς το φως της ημέρας. Το "stairstalk" ξετυλίγεται στο επίπεδο του 1ου ορόφου, σαν να συνυπάρχει με την τεράστια οικογένεια των αδελφών αδελφών του σε ένα καταπράσινο πάρκο απέναντι - που βρίσκεται ακριβώς πέρα ​​από τα πανοραμικά υαλοπίνακα πλήρους ύψους μπροστά από το piccadilly.

 

η επιφάνεια της σκάλας είναι από ευρωπαϊκή βελανιδιά. η κύρια δομή ήταν στρωμένη από κολλημένες φέτες λεπτού δρύινου καπλαμά, τοποθετήθηκε και στρωματοποιήθηκε μεταξύ των καμπυλωτών καλουπιών και στη συνέχεια χτυπήθηκε με το χέρι σε σχήμα για να σχηματίσει μια περίτεχνα καμπυλωτή δομή ξύλου, του οποίου ο ορατός κόκκος ακολουθεί μαγικά το μονοπάτι. η ατμόσφαιρα που εξελίσσεται, πήρε το σύνθημά της από τη φυσική παλέτα, την παιχνιδιάρικη φαντασία και την ισχυρή αισθητική που ανέπτυξε τόσο ο εσωτερικός σχεδιαστής όσο και ο πελάτης του έργου.

η σκάλα γλιστράει κατά μήκος ενός τζαμιού τοίχου αριστερά έως ότου παραμείνει στο κέντρο του σπειροειδούς σε ένα κυκλικό γυάλινο τρούλο μπρι-χαλμ, το οποίο ξεκίνησε ειδικά σαν ένα χέρι μετασχηματισμένο σύνολο από γρανάζια που αναφέρονται στη διαδικασία απόσταξης - και επιτρέπει ο μπάρμαν να περιστρέψει και να έχει πρόσβαση στα μπουκάλια μέσα. στην άλλη πλευρά του, ο τοίχος που πλαγιάζει τον κρυμμένο ανελκυστήρα κυματίζει και προεξέχει για να φουσκώσει τη γεωμετρία σκαλοπατιών, ακριβώς όπως και οι δύο άκρες των οροφών που συναντούν τη σκάλα είναι επίσης κυματοειδείς για να τη συναντήσουν με σεβασμό.

   

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 15 Μαΐου 2018 11:36

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.