ενημέρωση 9:27, 21 July, 2018

Σικάγο - ένα όμορφο εργαστήριο καπέλων μεταλλάχθηκε απο παλιά Πυροσβεστική

Η δημηουργική εταιρεία SOM έχει μετατρέψει ένα εργοστάσιο πυροσβεστικής σε ένα αιώνα, στα κεντρικά γραφεία μιας εταιρίας ανδρικών καπέλων. που βρίσκεται στην Beverly, Illinois, μια ιστορική συνοικία στη νότια πλευρά του chicago, το εσωτερικό έργο εκφράζεται ως ένα σύγχρονο εργαστήριο με μια βιομηχανική αισθητική. το σχέδιο αντλεί από μια παλέτα εκλεπτυσμένων, μετριοπαθών υλικών, συμπεριλαμβανομένου του μαυρισμένου χάλυβα, της καρυδιάς και του φελλού.

SOM optimo hat factory

SOM optimo εργοστάσιο καπέλων όλες τις εικόνες © tom rossiter

για περισσότερα από 25 χρόνια, η Optimo έχει αναπτύξει μια λατρεία ακολουθώντας ως κορυφαίος κατασκευαστής χειροποίητων καπέλων. προκειμένου να εδραιώσει το σχεδιασμό, τις λειτουργίες και τους χώρους παραγωγής της, η εταιρεία ανέθεσε στην SOM να αναπτύξει ένα σχέδιο που αντικατοπτρίζει το ήθος της δεξιοτεχνίας, της αυθεντικότητας και της διαχρονικής πολυτέλειας. οι επιχειρήσεις συνεργάστηκαν στενά για τη δημιουργία μιας αποδοτικής και συνεργατικής ροής εργασίας, η οποία διπλασιάζει την παραγωγική ικανότητα της Optimo και μπορεί να φιλοξενήσει μελλοντική επέκταση.

SOM optimo hat factory

SOM εργοστάσιο καπέλο Optimo το έργο βρίσκεται σε beverly, μια ιστορική γειτονιά στη νότια πλευρά του chicago

στο επίπεδο του εδάφους, το έργο πλαισίου χάλυβα και το φωτισμό περιβάλλοντος πάνω από τους σταθμούς εργασίας, ενώ τα προσαρμοσμένα ράφια από το δάπεδο μέχρι την οροφή καλύπτουν μορφές καλουπιών και καλούπια. ειδικά διαμορφωμένα κυλιόμενα ράφια οργανώνουν και κινητοποιούν καπέλα για εύκολη πρόσβαση στο πάτωμα του εργοστασίου, με σύγχρονα και παλαιά μηχανήματα οργανωμένα και τελειωμένα ομοιόμορφα σε ματ μαύρο. «Η πρόθεσή μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα εξαιρετικό εργοστάσιο καπέλων για να παράγουμε ένα εξαιρετικό προϊόν», εξηγεί ο βέλτιστος ιδιοκτήτης Graham Thompson.

SOM optimo hat factory

Το εργοστάσιο καπέλων SOM optimo, το εσωτερικό εκφράζεται ως ένα σύγχρονο εργαστήριο

πάνω στο δεύτερο όροφο, ένας χώρος στούντιο χρησιμεύει ως ατελιέ σχεδιασμού για να φιλοξενήσει πελάτες και επισκέπτες. τα απομεινάρια της αρχικής πυρκαγιάς μπορούν να δουν σε όλη την έκταση, συμπεριλαμβανομένων των θυρών παραθύρων φλος στο πάτωμα όπου firepoles κάποτε στάθηκε - επιτρέποντας οπτικές συνδέσεις με την αίθουσα εργασίας παρακάτω. δίπλα στο ατελιέ, ένα ιδιωτικό γραφείο οριοθετείται από ανοιχτά ράφια σχεδιασμένα με τον ίδιο τρόπο όπως τα καροτσάκια βιομηχανικής καπέλας που χρησιμοποιούνται στο πάτωμα παραγωγής.

SOM optimo hat factory

SOM optimo hat factory SOM optimo hat factory SOM optimo hat factory SOM optimo hat factory SOM optimo hat factory SOM optimo hat factory 

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 16 Μαΐου 2018 10:46

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.