ενημέρωση 4:40, 17 August, 2018

τρισδιάστατη καμπίνα αναδυόμενων αντικειμένων είναι κατασκευασμένη από έπιπλα, γεμάτα φυτά πλακάκια

βρίσκεται στο oakland, αυτή η τρισδιάστατη καμπίνα με αναδυόμενα αντικείμενα σπάει νέο έδαφος σε βιώσιμες κατοικίες. που ιδρύθηκε από το Ronald Rael και την Virgin Virgin, το στούντιο με έδρα την Καλιφόρνια, που ειδικεύεται στην έρευνα και το σχεδιασμό 3D εκτύπωσης, συγκέντρωσε πολλά από τα προηγούμενα πειράματα υλικού και λογισμικού για να διερευνήσει τις δυνατότητες μιας αδιάβροχης, ελεύθερης και συμπαγούς κατασκευής.

3D printed cabin emerging objects

το εξωτερικό είναι επενδυμένο σε συνολικά 4.500 πλακίδια δύο τύπων. στην οροφή και στους παρακείμενους τοίχους, τα τρισδιάστατα κεραμικά κεραμίδια "στίλβωσης σπόρων" χρησιμεύουν ως βροχή. με τη χρήση ενός κώδικα g για τον έλεγχο κάθε γραμμής πηλού καθώς τυπώθηκε, το στούντιο δημιούργησε μια υφή υφάσματος όπου, λόγω των περιθωριακών λαθών του μηχανήματος και της συμπεριφοράς του υλικού, κάθε κεραμίδι είναι μοναδικό. στην πλαϊνή πρόσοψη, τα κεραμίδια πλαστικού προσφέρουν θύλακες για να μεγαλώνουν τα σουκλένια, σχηματίζοντας ένα ζωντανό τοίχο βλάστησης που συνδυάζει την καμπίνα μέσα στα περίχωρά της.

3D printed cabin emerging objects

το χρωματικό τοίχωμα χρωμίου, μια ημιδιαφανής πλαστική επιφάνεια με βάση το βιολογικό υλικό που παράγεται από καλαμπόκι, καλύπτει τους εσωτερικούς τοίχους. η επένδυση είναι ενσωματωμένη με φώτα αλλαγής χρώματος που ντους στο εσωτερικό με παιχνιδιάρικες αποχρώσεις φωτισμού. για την κατασκευή, τα νεοεμφανιζόμενα αντικείμενα χρησιμοποίησαν μόνο βιώσιμα υλικά, όπως πριονίδια, γαρνιτούρες και κεραμικά, που προέρχονταν είτε από φυσικές είτε από ανακυκλωμένες πηγές. η καμπίνα είναι αρθρωτή, επιτρέποντας στους χρήστες να αντικαθιστούν τα εξαρτήματα εάν χρειάζεται.

3D printed cabin emerging objects 3D printed cabin emerging objects 3D printed cabin emerging objects 3D printed cabin emerging objects 3D printed cabin emerging objects 3D printed cabin emerging objects 3D printed cabin emerging objects 3D printed cabin emerging objects 

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 08 Ιουνίου 2018 11:10

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.