ενημέρωση 7:44, 17 August, 2018

Το ευέλικτο "ξενοδοχείο shoreditch" του AQSO - συνδυάζεται με το αστικό ιστό του ανατολικού Λονδίνου

Το AQSO arquitectos '' shoreditch hotel 'βρίσκεται στο διάσημο σημείο ορόσημο του παλιού δρόμου και του μεγάλου ανατολικού δρόμου στο ανατολικό Λονδίνο. ο αρχαίος ρωμαϊκός δρόμος διευρύνεται στη δυτική πλευρά αφού διασχίζει αυτό που ονομάζεται κυκλική διασταύρωση πυριτίου, η διασταύρωση του αστικού δρόμου και ανοίγει τις πόρτες του shoreditch στο haggerston. αυτή η διασταύρωση δεν είναι μόνο σημαντική από τη μορφολογία του αστικού ιστού αλλά και για να γίνει καταλύτης αναγέννησης σε αυτή την παλιά βιομηχανική περιοχή επηρεασμένη από την πόλη του Λονδίνου που έχει βιώσει μια σημαντική δημιουργική και καλλιτεχνική έκρηξη.

η πρόταση της AQSO arquitectos στην Ισπανία για το εν λόγω μικτό κτίριο, συμπεριλαμβανομένου του ξενοδοχείου, του κινηματογράφου και του λιανικού εμπορίου, εξετάζει μια επίσημη απάντηση στις συνθήκες του χώρου με μια εναλλακτική σύγχρονη γλώσσα. εναντίον της μονολιθικής παρουσίας ενός τοτέμ που χωρίζει τα μονοπάτια σε δύο, το κτίριο γίνεται ένα ευέλικτο στοιχείο που συνδυάζεται με την προοπτική των δρόμων που προκύπτουν ενώ σέβεται τη ροή των πεζών του δημόσιου χώρου.

 

το ξενοδοχείο shoreditch γίνεται μια πηγή που ενισχύει τη γωνία της διασταύρωσης ανταποκρινόμενη στις αστικές απόψεις αλλά επιστρέφει στο επίπεδο του εδάφους για να εξετάσει και να τονίσει τη ροή ποδηλασίας και πεζών που διασχίζει κάθετα. η επικάλυψη αυτών των δύο αστικών κυκλοφοριών διαμορφώνει και ορίζει τη δομική μορφή δημιουργώντας ένα εικονικό στοιχείο, διακριτικό αλλά όχι μνημειώδες, το οποίο είναι λεπτό από τις γειτονικές οδούς.

    

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 11 Ιουνίου 2018 10:28

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.