ενημέρωση 5:11, 18 March, 2019

κατοικία στο Miami είναι εξοπλισμένη με ένα supercar $ 1.5 εκατομμυρίου κρεμασμένο στον τοίχο

με μόλις 15 μοντέλα που κατασκευάζονται κάθε χρόνο, το pagani zonda R είναι ένα από τα σπανιότερα αυτοκίνητα στον κόσμο. Ωστόσο, σε μια πολυτελή πολυκατοικία ύψους 8 εκατομμυρίων δολαρίων στη θάλασσα του μιάμι, μία από τις λίγες ιδιωτικές ζόντες έχει εγκατασταθεί για να λειτουργήσει τόσο ως χώρος υψηλής επίπτωσης μεταξύ του καθιστικού και της κύριας σουίτας, όσο και ως καλλιτεχνικό κεντρικό στοιχείο της κατοικίας .

pagani miami residence

η αρχική στάση του αρχιτέκτονα ήταν υπεύθυνη για τη διασφάλιση ότι το ισχυρό, αγωνιστικό αυτοκίνητο των 800 λιβρών ανυψώθηκε σωστά στο κτίριο. εργάζονται παράλληλα με τον Ιταλό τεχνίτη στην pagani, οι ομάδες στη συνέχεια δημιούργησαν μια βάση αλουμινίου και ανθρακονημάτων, η οποία δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι το όχημα επιπλέει στον αέρα.

pagani miami residence

για να φιλοξενήσει ένα supercar που μπορεί να φτάσει από 125 μίλια / ώρα σε 0 σε 4,3 δευτερόλεπτα, το artefacto έδωσε επίσης την κατοικία γύρω από το όχημα με μια κομψή αισθητική από καθαρές, τολμηρές γραμμές - ολοκληρώνοντας αυτό το καλλιτεχνικό όνειρο για όλους τους λάτρεις των αυτοκινήτων.

 pagani miami residence pagani miami residence pagani miami residence

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 04 Ιουλίου 2018 10:35

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.