ενημέρωση 10:09, 16 August, 2018

infact studio προκαλεί το τοπικό τοπίο του Δελχί - με μια ελαφριά καμπύλη πρόσοψη

Απο το toronto-based infact στούντιο προκαλεί το κατοικημένο τοπίο του Νέου Δελχί με το κυριαρχεί το σπίτι. το κτίριο σχεδιάζεται σύμφωνα με τις σταθερές παραμέτρους των τυπικών διατάξεων δαπέδου και ολοκληρώνεται με μια πρόσοψη που του επιτρέπει να ξεχωρίζει από το περιβάλλον του. η ελαφριά πρόσοψη σκυροδέματος ανταποκρίνεται στις θερμές συνθήκες του κλίματος μειώνοντας τον ήλιο από την είσοδο στο σπίτι και παρέχοντας βαθιές σκιές και έμμεσο φως στους εσωτερικούς χώρους.

'

Το infact studio έχει ενσωματωμένες καλοσχεδιασμένες κατοικημένες λειτουργίες μέσα στον κτιστό φάκελο, με τα προτεινόμενα υπνοδωμάτια και χώρους διαβίωσης που τοποθετούνται στις άκρες της δομής και τα βοηθήματα κατά μήκος του κεντρικού πυρήνα. τελειωμένο με κοινό χώρο στάθμευσης στο επίπεδο του εδάφους, το κυλιόμενο σπίτι διαθέτει μια πρόσοψη που είναι τόσο λειτουργική όσο και αισθητικά ενδιαφέρουσα.

  

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 07 Ιουλίου 2018 09:48

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.