ενημέρωση 6:03, 25 April, 2019

ATAH's - το πρωτοποριακό κλωστοϋφαντουργικό κέντρο ελλειπτικής - σπειροειδούς εμφάνισης

Το σχέδιο σχεδιασμού ATAH για το CTC (κλωστοϋφαντουργικό κέντρο της Κίνας) περιλαμβάνει σπειροειδή μορφή, θολώνει το όριο μεταξύ των ορόφων, συνδέοντας έτσι τον εξωτερικό χώρο με το εσωτερικό, δημιουργώντας έναν συνεχή εκθεσιακό χώρο. για να επιτευχθεί αυτό το οπτικό αποτέλεσμα, ένας γεωμετρικός ιστός ασφαλίζεται σε μια ελικοειδή επιφάνεια.

στο κέντρο, θα μεταφερθούν μέσα από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους εξωραϊσμού μέσω της σκάλας πρόσβασης χωρίς να γνωρίζουν τη μετάβαση λόγω του θολώματος των δαπέδων. κατά τη διάρκεια μιας καλλιτεχνικής παρουσίασης, οι καλλιτέχνες φαίνεται να περπατούν προς το κέντρο της σκηνής μέσω μιας αργής κλώστης.

Το έργο της ATAH περιλαμβάνει ένα συνδυασμό εμπορικών τυπολογιών και στοχεύει να γίνει ο πυρήνας της πόλης επιστημών keqiao στο shaoxing. το ηλι-στάδιο της CTC είναι το επίκεντρο του εμπορικού συγκροτήματος και βρίσκεται αντίστοιχα στην κύρια είσοδο του έργου, το οποίο είναι το συμβολικό κέντρο ολόκληρου του έργου. λόγω του ιστορικού του έργου, μια μοναδική δομή με τη δική του γλώσσα σχεδίασης προτείνει να συντηχθούν τα διάφορα εμπορικά αξιοθέατα με μια καλλιτεχνική έκρηξη.

          

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 09 Ιουλίου 2018 11:02

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.