ενημέρωση 5:54, 24 March, 2019

Ιταλία - ανακαινισμένη, υπέροχη κατοικία του 12ου αιώνα

Ο αρχιτέκτονας nico van der meulen ολοκλήρωσε το σχεδιασμό μιας σύγχρονης πολυτελούς κατοικίας στην κοιλάδα της Ούμπρια στην Ιταλία . Παλαιότερα μια φυλακή που είχε μετατραπεί σε αγροικία, το έργο χρησιμοποιεί το υπάρχον κτίριο του 12ου αιώνα για να δημιουργήσει τη νέα κατοικία. λόγω της ευαισθησίας τόσο της θέσης (εντός 700 μέτρων από τα ρωμαϊκά ερείπια) όσο και της ηλικίας της δομής, η διαδικασία έγκρισης και προγραμματισμού της επιτροπής κράτησε σχεδόν τρία χρόνια.

αεροφωτογραφία της κατοικίας

όλες οι εικόνες ευγενική προσφορά των αρχιτεκτόνων nico van der meulen

οι προσθήκες από τον αρχιτέκτονα επιτρέπονται, αν και το ελάχιστο. αυτό πρόσφερε την ευκαιρία να δημιουργηθεί μια ανοιχτή και ανοιχτή σύνδεση μεταξύ των δύο υφιστάμενων κτιρίων, τα οποία θα μπορούσαν να ενσωματώσουν ένα μέρος της νέας κουζίνας, οδηγώντας στην προσθήκη ενός lanai και μιας πισίνας. αυτές οι παρεμβάσεις είναι ευαίσθητες και επίγνωση των στρωματοποιημένων ιστοριών του πλαισίου. η σύνδεση κουζίνας / πρόσβασης είναι μια απλή σύγχρονη, επίπεδη δομή οροφής. μια χαλύβδινη σκάλα εισήχθη σε αυτό το κενό, δημιουργώντας μια φυσική σχέση ανάμεσα στους χώρους του ισογείου και στον πρώτο όροφο όπου βρίσκεται η κύρια σουίτα, η μελέτη και το στούντιο ζωγράφων.

θέα πάνω από την πισίνα στους δασώδεις λόφους

η υπάρχουσα λιθοδομή αποκαταστάθηκε σχολαστικά τόσο στο εξωτερικό όσο και στο εσωτερικό του σπιτιού. όλη η νέα πέτρα που χρησιμοποιήθηκε για την τελική / δομική εργασία βρέθηκε μέσα στο άμεσο πλαίσιο, δημιουργώντας την αίσθηση του τόπου. τα ξυράφι και οι δοκοί ξυλείας επανατοποθετήθηκαν και ανακυκλώθηκαν. το εσωτερικό του σπιτιού προσφέρει μια λεπτή, ζεστή και κάπως εκλεκτική παλέτα. η κυρίαρχη βάση πέτρας αντισταθμίζεται και ενισχύεται με ελαφρές αποχρώσεις ξύλου, μαύρου χάλυβα και ακατέργαστου σκυροδέματος.

δείτε την πισίνα στο Lanai

το έργο αυτό είναι μια άσκηση με σεβασμό, υπομονή και κατανόηση του τόπου και της ιστορίας, ενώ παράλληλα μεταδίδει προσεκτικά νέα εργασία μέσα και μεταξύ των υφιστάμενων εργασιών. το σπίτι αντιπροσωπεύει ένα μοναδικό συγχωνευμένο χαρακτήρα, γεμάτο πλούσια ιστορία και καινοτομία, που γίνεται ένα όμορφα και καλά θεωρημένο σπίτι στην εξοχή της Ούμπρια.

την είσοδο που βλέπει από την μπροστινή πόρτα

μια σύγχρονη κουζίνα δρυός χρησιμοποιήθηκε

την τραπεζαρία και τη σκάλα με επένδυση από χάλυβα με ένα γλυπτό από το van van derlen

κοιτάζοντας από το σαλόνι στην τραπεζαρία

την κύρια κρεβατοκάμαρα

ένα χαλύβδινο τζάκι χτίστηκε, ενσωματώνοντας την τηλεόραση

ο πυρήνας του σπιτιού ήταν ο 12ος αιώνας πύργος παρακολούθησης, ο οποίος έγινε η καντίνα

η κύρια σουίτα διαθέτει γκαρνταρόμπα και ιδιωτικό μπάνιο

νυχτερινή θέα από τον ελαιώνα

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 12 Μαρτίου 2019 09:11

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.