ενημέρωση 8:52, 30 May, 2020

Νέα Υόρκη - Ένας παλιός πυροσβεστικός σταθμός μετατράπηκε σε ένα μποέμ κλαμπ

Το δημιουργικό γραφείο StyleMood έχει μετατρέψει έναν πυροσβεστικό σταθμό του 19ου αιώνα στη Νέα Υόρκη σε αυτό το ζεστό κλαμπ, αυστηρά μόνο για μέλη!

Το εξαώροφο κλαμπ «Habitas» καταλαμβάνει έναν πυροσβεστικό σταθμό, ο οποίος χτίστηκε το 1885 κοντά στο σταθμό Penn – τον πιο πολυσύχναστο κόμβο διέλευσης στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 

Το νεουρκέζικο StyleMood ανασχημάτισε το εξαώροφο κτίριο στην οδό 240 West 30th Street για χάρη του μποέμικου Habitas. Ο στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα ήσυχο καταφύγιο μέσα σε ένα «φρικιαστικό» κομμάτι της πόλης, ακολουθώντας το θέμα του  πρώτου ξενοδοχείου στην πόλη της Τουλούμ.

 

;

Ο χώρος εξυπηρετεί ένα «σπίτι» πολλαπλών χρήσεων για κοινωνικές συγκεντρώσεις, ατομική και συνεργατική δουλειά αλλά και προσωπική ευεξία

.

«Το clubhouse επιθυμεί να νιώθει ο επισκέπτης σαν ένα σπίτι μακριά από το σπίτι, με κάθε χώρο να προσφέρει μια οικεία αλλά και απροσδόκητη όαση για να συναντήσει κάποιον φίλο, να ακούει μουσική, να φάει, να γυμναστεί ή απλά να χαλαρώσει», δήλωσε η διεύθυνση του Habitas σε μια δήλωση

.

«Πρέπει να δημιουργήσουμε μια συνέργεια μεταξύ της αίσθησης της αρχικής θέσης Habitas στο Τουλεούμ και της ζωής στην πόλη», δήλωσε στο Dezeen ο ιδιοκτήτης του StyleMood και ο δημιουργικός διευθυντής Nil Erbil. «Κάθε γωνιά θεωρείται ζωντανή.».

Τελευταία τροποποίηση στιςΚυριακή, 12 Μαΐου 2019 08:10

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.