ενημέρωση 2:01, 10 July, 2020

Έκθεση φωτογραφιών Dawn, Wraith και Ghost Black Badge

Η Έκθεση Tokyo After Hours παρουσιάζει τρεις Rolls-Royce, τις Dawn, Wraith και Ghost Black Badge μέσω του φακού τριών διεθνών φωτογράφων.

Το κάθε ένα αυτοκίνητο έχει διαφορετική στάση στη μητρόπολη μετά το σκοτάδι, πριν αποσυρθεί στην ήρεμη μοναξιά των ορίων της πόλης. Η σειρά 18 φωτογραφιών, που έχουν ληφθεί μεταξύ 2017 και 2019, συγκεντρώνονται εδώ για πρώτη φορά.

Ο Ιάπωνας φωτογράφος Γιοσιφούμι Ογκάβα κοιτάζει την πατρίδα του με φρέσκα μάτια, ξεκινώντας με τη Wraith Black Badge μεταξύ των πολυσύχναστων μερών της Γκίνζα, πριν φτάσει στην πόλη πάνω στους υπερυψωμένους αυτοκινητόδρομους και έξω από τη Rainbow Bridge με τις Wraith Black Badge και Ghost Black Badge. Οι ουρανοξύστες σχηματίζουν ένα αστικό δάσος στη σκιά του οποίου βρίσκονται οι αρχαίες τάφροι του παλατιού και οι ήσυχοι ναοί.

Στην εξίσωση μπαίνει και ο Βρετανός φωτογράφος Μάρκ Ριτσιόνι, φρέσκος από τη φωτογράφιση «Phantom Off-duty» στο Λονδίνο. Η τάξη και η ρουτίνα του Τόκιο, γρήγορα δίνουν τη θέση τους σε ένα λαβύρινθο σύνθετων οδών με μια δική τους ζωή. Ο Μαρκ ξεκινά την εκστρατεία της Dawn Black Badge στην Ακιχαμπάρα, την κυψέλη τεχνολογίας και τυχερών παιχνιδιών, όπου οι ταμπέλες με νέον αναδεικνύουν την απόχρωση Magma Red του αυτοκινήτου. Από εδώ αναδύει τη γαλήνη των νυχτερινών βιομηχανικών γιγάντων, που είναι τα αποκατεστημένα νησιά του κόλπου του Τόκιο, για μια ανοιχτή θέα ενός υπαίθριου θεάτρου φωτός. Καθώς ο ήλιος εμφανίζεται, «ξαπλώνει» πίσω στους κατοικημένους δρόμους του εύπορου Νακαμεγκούρο, που βρίσκεται στην άκρη του δρόμου.

Η τρίτη οπτική προέρχεται από τον φωτογράφο Ντάρεν Τσαν. Ο Ντάρεν που γεννήθηκε μέσα στα φώτα της πόλης της Σιγκαπούρης, τραβάει πρώτα την έντονη λάμψη του Σιντζούκου, όπου η Wraith Black Badge στέκεται σαν μαύρος επιβήτορας σε ένα πεδίο ηλεκτρικών λουλουδιών. Μετά τα μεσάνυχτα εγκαταλείπει αμέσως την πόλη για τους αυτοκινητόδρομους στον Tokyo Bay, με τη δυναμική Wraith να παρέχει την τέλεια συνταγή για να καθαρίσετε το κεφάλι σας μετά την ένταση της εργάσιμης ημέρας. Ύστερα, παίρνει τον δρόμο προς το Νταϊκόκου Φούτο, πριν την τελική στάση στις ατελείωτες εξωτερικές αγορές του Τσουκίτζι. Τώρα, σειρά παίρνει η Ghost Black Badge με τη δική της ξεχωριστή απόχρωση.

Πηγή: Rolls-Royce

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 18:22

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.