ενημέρωση 8:43, 4 March, 2021

Οι αρχιτέκτονες της BEHIVE σχεδιάζουν σαλόνι διαλογισμού οβάλ μέσα στο κτίριο γραφείων της Σαγκάης

Οι αρχιτέκτονες της BEHIVE έχουν σχεδιάσει ένα οβάλ σαλόνι διαλογισμού για την έδρα της Σαγκάης των «τόξων του ουράνιου τόξου», ένα εμπορικό σήμα που επικεντρώνεται στο σύγχρονο φυσικό διαλογισμό και τη θεραπεία, με βάση τη θεωρία της κινεζικής ενέργειας χρωματισμού. στεγάζοντας έναν επιπλέον χώρο διαλογισμού, μια ψυχολογική αίθουσα συμβουλών, ένα καφέ και ένα σαλόνι, ο σχεδιασμός σκοπεύει να δημιουργήσει έναν εμπνευσμένο πνευματικό χώρο.

οι αρχιτέκτονες behive σχεδιάζουν ένα οβάλ σαλόνι για διαλογισμό σε ένα κτίριο γραφείων 1όλες οι εικόνες του tim wu

Οι αρχιτέκτονες της BEHIVE βλέπουν τον πρόσφατα σχεδιασμένο οβάλ χώρο ως μεταφορική έκφραση πολλών πραγμάτων. ένα διαστημόπλοιο που περιφέρεται στο σύμπαν, ή ένα λίκνο που προστατεύει τα νεογνά. «η δυναμική μορφή του κελύφους δημιουργεί ένα χώρο ρευστότητας και αντικατοπτρίζει τις πολυδιάστατες καταστάσεις του νου μας» μοιράζεται το στούντιο. το οβάλ σαλόνι θεωρείται ουσιαστικά ως ο πραγματικός πυρήνας του καταστήματος.

οι αρχιτέκτονες behive σχεδιάζουν ένα οβάλ σαλόνι για διαλογισμό σε ένα κτίριο γραφείων 2

ανοιχτό ή κλειστό, ο ωοειδής χώρος μπορεί να φιλοξενήσει διάφορες δραστηριότητες σε διαφορετικά σενάρια, που χρησιμεύει ως αίθουσα συσκέψεων και εκπαίδευσης για το προσωπικό, ως σημείο διαλογισμού για τους πελάτες, ή ακόμη και ως χώρος ψυχαγωγίας. Δύο είσοδοι βρίσκονται στις απέναντι γωνίες, και πολλαπλά ανοίγματα κατά μήκος του κελύφους επιτρέπουν οπτική αλληλεπίδραση μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού, ενώ εισάγει την θέα της πόλης στην καρδιά του χώρου.

οι αρχιτέκτονες behive σχεδιάζουν ένα οβάλ σαλόνι για διαλογισμό σε ένα κτίριο γραφείων 3

οι αρχιτέκτονες behive σχεδιάζουν ένα οβάλ σαλόνι για διαλογισμό σε ένα κτίριο γραφείων 4

οι αρχιτέκτονες behive σχεδιάζουν ένα οβάλ σαλόνι για διαλογισμό σε ένα κτίριο γραφείων 5

οι αρχιτέκτονες behive σχεδιάζουν ένα οβάλ σαλόνι για διαλογισμό σε ένα κτίριο γραφείων 6

οι αρχιτέκτονες behive σχεδιάζουν ένα οβάλ σαλόνι για διαλογισμό σε ένα κτίριο γραφείων 7

οι αρχιτέκτονες behive σχεδιάζουν ένα οβάλ σαλόνι για διαλογισμό σε ένα κτίριο γραφείων 8

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2021 09:48

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.