ενημέρωση 1:46, 16 September, 2019

de tomaso - αποκαλύπτει ρετρό-φουτουριστικό supercar P72

de tomaso γιορτάζει το 60ο έτος με ένα νέο σπορ αυτοκίνητο περιορισμένης έκδοσης P72 , ένα αφιέρωμα στον πρωτοπόρο P70 του ιταλικού κατασκευαστή σπορ αυτοκινήτων του 1960. εμπνευσμένο από τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας, φέρει μια σειρά από vintage στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου ενός καμπύλου σχεδιασμού και χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων.

τις ρέουσες επιφάνειες του P72, τις τολμηρές γραμμές και τις τοξωτές καμάρες των τροχών, ένα σκελετό από ανθρακονήματα που προέρχεται από το apollo intensa emozione. Αποτελείται από το μονοκόκκινο, καθώς και τα υποπλαίσια και τις δομές σύγκρουσης που συμμορφώνονται με τις αντίστοιχες απαιτήσεις ασφάλειας της FIA LMP και διαθέτουν μονοκύτταρα άνθρακα.

Στο εσωτερικό, ένα εσωτερικό που επικεντρώνεται στην αναλογική και την τακτική παίρνει μια μινιμαλιστική προσέγγιση με όσο το δυνατόν λιγότερη τεχνολογική παρέμβαση. ακόμα, το αποτέλεσμα είναι αρκετά ωραίο, που χαρακτηρίζεται από μαλακό δέρμα και μετρητές που μοιάζουν με αυγά φασαριού. οι κλασικά σχεδιασμένοι διακόπτες και οι κυκλικοί αναλογικοί επιλογείς εμπνέονται από τα σχέδια των 60s και 70s.

«με τον ίδιο τρόπο που η pantera δημιούργησε μια νέα κατηγορία όταν έκανε το ντεμπούτο της το 1970, το P72 θα δημιουργήσει ένα νέο σημείο αναφοράς. δημιουργήσαμε μια σύγχρονη μηχανή χρόνου που αποτίει φόρο τιμής σε ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας και ένα αυτοκίνητο με δική της προέλευση », λέει ο ryan berris, γενικός διευθυντής της tomaso και ΚΟΑ.

«όταν αποκαλυφθούν οι τελικές προδιαγραφές και οι τιμές για το αυτοκίνητο, οι άνθρωποι θα συνειδητοποιήσουν πως τηρεί τις έξι βασικές θεμελιώδεις αξίες του de tomaso: κληρονομιά, πάθος, αγώνες, ευρωπαϊκό design και παγκόσμια απόδοση σε ακραία αξία».

Άλλες τεχνικές προδιαγραφές περιβάλλουν το μυστήριο, αλλά αυτό που ξέρουμε είναι ότι το P72 θα είναι εξαιρετικά αποκλειστικό. de tomaso που παράγει μόνο 72 αυτοκίνητα και υπολογίζει μια τιμή εκκίνησης € 750.000 (περίπου $ 850.000 USD). το ενδιαφέρον μπορεί τώρα να καταχωρηθεί στον ιστότοπο de tomaso .

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 08:44

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.