ενημέρωση 12:31, 21 September, 2020

Volvo Cars - τα S90 και V90 φοράνε ήπιους υβριδικούς κινητήρες

Τα ήπια υβριδικά συστήματα της Volvo Cars υπόσχονται έως και 15% μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης

Ήπια υβριδικά συστήματα κίνησης συμπληρώνουν τις plug-in υβριδικές επιλογές

 Τα υβριδικά σύνολα κάνουν …θραύση κάτω από τα καπό των περισσότερων ευρωπαϊκών και ιαπωνικών μοντέλων και η Volvo ακολουθεί πιστά τη νέα τάση, όντας μονόδρομος εν μέσω αυστηρών μέτρων που έχει ήδη επιβάλλει η ΕΕ για μείωση των εκπομπών ρύπων σε όλα τα παραγόμενα αυτοκίνητα.

Ειδικότερα, η σουηδική φίρμα αποκάλυψε τις ανανεωμένες εκδόσεις του S90 και των V90 και V90 Cross Country.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι τα ήπια υβριδικά συστήματα 48V καθίστανται διαθέσιμα σε κάθε μοντέλο της Volvo, ενισχύοντας περαιτέρω τις διαθέσιμες επιλογές που ενσωματώνουν λύσεις ηλεκτροκίνησης

Αποτέλεσμα εικόνας για Volvo Cars, S90 και V90.

Τα ήπια υβριδικά συστήματα της Volvo Cars υπόσχονται έως και 15% μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων σε πραγματικές συνθήκες οδήγησης. Το σύστημα πέδησης break-by-wire αλληλεπιδρά με το σύστημα ανάκτησης ενέργειας και μειώνει την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων, ανακτώντας κινητική ενέργεια κατά το φρενάρισμα.

Εκτός από τις υβριδικές «ανησυχίες» του, τα νέα μοντέλα φέρουν νέα σχεδίαση, με τον …άνεμο των αλλαγών να επηρεάζει θετικά τους προβολείς ομίχλης, τα νέας σχεδίαση σπόιλερ και το νέο προφυλακτήρα εμπρός.

Αποτέλεσμα εικόνας για Volvo Cars, S90 και V90

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το ηχοσύστημα της Bowers & Wilkins ενώ πλέον φέρουν και τη νέα  προηγμένη λειτουργία καθαρισμού αέρα Advanced Air Cleaner, που περιλαμβάνει αισθητήρα για τα σωματίδια PM2,5. Το σύστημα επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν την ποιότητα του αέρα στο εσωτερικό μέσω της κεντρικής οθόνης. Εφόσον ο χρήστης το επιθυμεί, το Advanced Air Cleaner μπορεί να εξαλείψει όλα τα μικροσκοπικά σωματίδια από την ατμόσφαιρα της καμπίνας μέσα σε λίγα λεπτά.

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 10:33

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.