ενημέρωση 2:27, 20 February, 2018

τρομακτικό βίντεο δείχνει κινητήρα τζετ να πέφτει στη διάρκεια της πτήσης από το Σαν Φρανσίσκο στη Χονολουλού

  • Ο κινητήρας ενός αεροπλάνου της United Airlines που ταξίδεψε από το Σαν Φρανσίσκο στη Χαβάη έπεσε εκτός της μέσης πτήσης την Τρίτη.
  • Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που μοιράστηκαν στο Twitter έδειξαν το τρομακτικό περιστατικό καθώς ξεδιπλώθηκε.
  • Η πτήση UA1175 τελικά προσγειώθηκε με ασφάλεια, αν και ένας επιβάτης την ονόμασε «τη πιο τρομακτική πτήση της ζωής μου».

Οι επιβάτες σε πτήση της United Airlines από το Σαν Φρανσίσκο στη Χονολουλού αναταράχτηκαν την Τρίτη, όταν ένας από τους κινητήρες του αεροσκάφους άρχισε να υποχωρεί μεσαία πτήση.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης δείχνουν ότι τα μέρη αποκολλώνται από τον κινητήρα του αεροσκάφους Boeing 777-222 σε μεσαία γραμμή, με τις εσωτερικές του λειτουργίες όλο και πιο εκτεθειμένες.

Ένας επιβάτης είπε σε ένα tweet ότι ήταν η "πιο τρομακτική πτήση της ζωής μου".

Η πτήση UA1175, η οποία έστειλε συναγερμό κινδύνου για την προσέγγισή της στη Χαβάη, τελικά προσγειώθηκε με ασφάλεια στις 12:38 τοπική ώρα.

Σε μια δήλωση στην Business Insider, η αεροπορική εταιρεία είπε:

"Η εναέρια πτήση 1175 που έφτασε στη Χονολουλού από το Σαν Φρανσίσκο προσγειώθηκε με ασφάλεια αφού οι πιλότοι ζήτησαν έκτακτη προσγείωση λόγω απώλειας του καλύμματος του κινητήρα (η επικάλυψη του κινητήρα.) Οι πιλότοι μας ακολούθησαν όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα για την ασφαλή προσγείωση του αεροσκάφους. ταξίδεψε στην πύλη και οι επιβάτες αποσυναρμολογήθηκαν κανονικά. "

Δεν είναι άμεσα σαφές τι προκάλεσε το πρόβλημα και η United δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει εάν ο κινητήρας πέρα ​​από το κάλυμμα είχε υποστεί ζημιά.

Η αεροπορική εταιρεία δήλωσε στο Business Insider ότι το εμπλεκόμενο αεροσκάφος είχε τον αριθμό ουράς N773UA. Είναι ένα Boeing 777-222 που παραδόθηκε στην αεροπορική εταιρεία το 1994 και είναι το τέταρτο Boeing 777 που παρήχθη ποτέ.

Σύμφωνα με το AirFleets.net , το αεροπλάνο τροφοδοτείται από ένα ζευγάρι στροβιλοσυμπιεστών Pratt & Whitney PW4000. Η Pratt & Whitney δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για σχόλια.

Το Boeing 777 έχει σχεδιαστεί για να πετάει σε έναν μόνο κινητήρα.

Ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter από τον Erik Haddad, μηχανικό της Google στο πλοίο, δείχνει ότι το περίβλημα του κινητήρα ξεθωριάζει και ανακινείται.

Πηγή: business insider

Πολυμέσα

  • Εκτύπωση
  • E-mail
  • Πολυμέσα
  • (0 ψήφοι)
  • Προσθήκη σχολίου

    Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.