ενημέρωση 5:11, 18 March, 2019

Αλέξης Τσίπρας - «Τώρα πια μας ακούν, μας σέβονται»

Ένα βίντεο με μηνύματα για την ενδυνάμωση της χώρας και του ρόλου της στο ευρωπαϊκό και διεθνές στερέωμα, στην επιστροφή στην «κανονικότητα» και την επικέντρωση στις «ανάγκες των πολλών» δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter ο Αλέξης Τσίπρας.  

Το βίντεο ξεκινά με τον πρωθυπουργό να γράφει στο λάπτοτ καθισμένος στο γραφείο του και συνεχίζει με στιγμιότυπα από τις προετοιμασίες για την υποδοχή Ευρωπαίων και διεθνών ηγετών στο Μέγαρο Μαξίμου, όπως μια καθαρίστρια που σκουπίζει το κόκκινο χαλί και το στήσιμο από τις κάμερες των δημοσιογράφων.   

«Από τον φόβο περνάμε στην κανονικότητα. Από την αμφισβήτηση στον σεβασμό. Τώρα πια μας ακούν, μας αναγνωρίζουν, μας σέβονται. Από τις θυσίες των πολλών, περνάμε στις ανάγκες, στο δίκιο των πολλών και στα δικαιώματα για όλους. Η κοινωνία σηκώνει το κεφάλι και βαδίζει πια σταθερά σε μια χώρα κανονική», σημειώνει στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός.   

Σε όλη τη διάρκεια του βίντεο προβάλλονται παράλληλα μηνύματα όπως: «Ελλάδα. Από την άδεια θέση, στη δυνατή παρουσία». «Από τα χρόνια μικρής ευθύνης στη δύναμη της πράξης», «Με σαφήνεια, καθαρότητα, εξορθολογισμό», «Η χώρα μας, ξανά, ισότιμος συνομιλητής στην Ευρώπη. Μας αναγνωρίζουν, μας ακούνε, μας σέβονται». «Ελλάδα, διεθνής συνομιλητής».  

Το βίντεο κλείνει με απόσπασμα από την πρόσφατη ομιλία του Ζ. Κ. Γιούνκερ στην ελληνική Βουλή, όπου σημείωσε ότι «μετά από 8 χρόνια δοκιμασίας, η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα». «Και συνεχίζουμε με την ίδια θέληση κι υπευθυνότητα», «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», προσθέτει και καταλήγει ο πρωθυπουργός.     

Δείτε το βίντεο:  

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 15 Μαΐου 2018 17:05

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.