ενημέρωση 2:06, 23 April, 2019

«Πυρά» του ΠΑΣΟΚ κατά ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ για τα δάνεια των κομμάτων

έχει δίκιο η Φώφη και ο Κυριάκος, αφού ρύθμισαν τα δάνεια του Αγίου ποτέ, τι θέλεις παραπάνω 

«Βέλη» εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ, σε ανακοίνωσή του, εξαπολύοντας ευθείες κατηγορίες πως «για μια ακόμη φορά χρησιμοποιεί την γκεμπελική τακτική της σπίλωσης των πολιτικών αντιπάλων», καθώς χρησιμοποιεί ως εργαλείο το θέμα των δανείων των κομμάτων.

Το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει οτι «κατά περίεργο τρόπο εξαιρείται από την σχετική έρευνα ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ. Πόσω μάλλον όταν ο κ. Τσίπρας ήταν ο μόνος πολιτικός αρχηγός που με επιστολή του στις 14/12/2010, ζητούσε από τις τράπεζες προνομιακές και χαριστικές δανειοδοτήσεις. Χαρακτηριστικά έγραφε «η αποδοχή των αιτημάτων μας απαιτεί ευρύτερη θεώρηση που δεν προσδιορίζεται αποκλειστικά με αυστηρά και μοναδικά χρηματοοικονομικά κριτήρια (sic)». Δηλαδή ζητούσε ευθέως να μην ισχύσουν τραπεζικά κριτήρια στην χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Σχετικά με το δανεισμό του, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι, «με δική του πρωτοβουλία έχει προχωρήσει σε έλεγχο και εξυγίανση των οικονομικών του και σε ρυθμίσεις δανείων.Και έχουμε ζητήσει από όλα τα κόμματα να πράξουν το ίδιο, ως αυτονόητη υποχρέωση για την διαφάνεια του δημόσιου βίου».

Το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ακόμη ότι “οι αδίστακτες μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ που αποτελούν ως φαίνεται και την βασική του τακτική εν όψει εκλογών, δεν πρόκειται να τον σώσουν.Έχουν ήδη τελειώσει…”

Πηγή: (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 12:01

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.