ενημέρωση 4:59, 21 May, 2019

Απόρρητη έκθεση των ΗΠΑ αποκαλύπτει τον Χίτλερ – «Καταπιεσμένος bisexual με σαδομαζοχιστικές τάσεις»

Νέες πληροφορίες για τη ζωή του Αδόλφου Χίτλερ έρχονται στο φως της δημοσιότητας μέσω απόρρητης έκθεσης των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ του 1943, η οποία τον παρουσιάζει ως καταπιεσμένο «ετεροφυλόφιλο και ομοφυλόφιλο με σαδομαζοχιστικές τάσεις».

Σύμφωνα με την έκθεση που συντάχθηκε για τον πρόεδρο Φράνκλιν Ρούζβελτ, ο Χίτλερ ελκόταν ερωτικά από τον υπαρχηγό του και αρχηγό SS, Ρούντολφ Ες, ο οποίος ήταν γνωστός μεταξύ των γκέι μελών του κόμματος με το παρατσούκλι «Φρόιλαϊν Άννα».

Η έκθεση συντάχθηκε από τον ανθρωπολόγο Χένρι Φίλντ, επίλεκτο μέλος της ειδικής υπηρεσίας πληροφοριών του Λευκού Οίκου, στον οποίο είχε δοθεί η εντολή να συγκεντρώσει όσες πληροφορίες μπορούσε σχετικά με ανώτατους αξιωματούχους του ναζιστικού καθεστώτος.

Επιπλέον, η απόρρητη έκθεση περιλαμβάνει μια ανάλυση για τη σεξουαλικότητα του Χίτλερ και παραθέτει στοιχεία από την εποχή που βρισκόταν στην Αυστρία και προσπαθούσε να γίνει ζωγράφος, στις αρχές της δεκαετίας του ΄20.

Ότι ο Χίτλερ έζησε σε ξενώνα αρρένων στο Μπιργκίτεναου της Βιέννης από το 1910 έως το 1913 όταν ήταν ένας άνεργος νεαρός ζωγράφος είναι γνωστό από καιρό. Αλλά το Γραφείο Στρατηγικών Υπηρεσιώ υποστηρίζει ότι ο ξενώνας αυτός είχε «τη φήμη ενός μέρους, όπου πήγαιναν μεγαλύτεροι στην ηλικία άνδρες αναζητώντας νεαρούς άνδρες για ομοφυλοφιλικές απολαύσεις».

Η έκθεση περιγράφει τον Χίτλερ ως έναν «σαδομαζοχιστικό τύπο άνδρα με πιθανώς μια ομοφυλοφιλική πτυχή», ενώ ο συντάκτης της καταλήγει: «η σεξουαλική του ζωή είναι διπλή όπως και η πολιτική του στάση. Είναι ταυτόχρονα ομοφυλόφιλος και ετερoφυλόφιλος, Σοσιαλιστής και ένθερμος εθνικιστής, άνδρας και γυναίκα. Αν και ο πραγματικός Αδόλφος Χίτλερ διαφεύγει της διάγνωσης, υπάρχουν συγκεκριμένα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η σεξουαλική του κατάσταση είναι ανυπόφορη έως και απελπιστική».

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018 13:04

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.