ενημέρωση 6:07, 25 April, 2019

Εξεταστική για την Υγεία - Οι «διαβολικές συμπτώσεις» με τον Μάριο Σαλμά

η σήψη και το αχαλίνωτο κλέψιμο δεν εχουν τελειωμό 

Οι αρθροσκοπήσεις έχουν σειρά, μετά την υπόθεση του «Ερρίκος Ντυνάν», στο πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα σκάνδαλα στον χώρο της Υγείας, με πληροφορίες της ΕΡΤ να αναφέρουν, ότι το πόρισμα «δείχνει» προσπορισμό οικονομικού οφέλους από τον πρώην υπουργό υγείας Μάριο Σαλμά.

Στο πόρισμα γίνεται λόγος για εξίσωση της διαγνωστικής αρθροσκόπησης με την ιατρική, προς τα πάνω, στα 1.500 ευρώ, με απόφαση όπως φέρεται να λέει το πόρισμα, του πρώην υπουργού, Μάκη Βορίδη.

Επιπρόσθετα, ένα ακόμη σημείο στο πόρισμα είναι οι αναφορές σε «διαβολικές συμπτώσεις», όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι μέσα σε 24 ώρες πήρε άδεια λειτουργίας, ειδικό διαγνωστικό εργαστήριο αρθροσκόπησης, το οποίο ανήκε στον γαμπρό αλλά και στη σύζυγο του Μάριου Σαλμά. Το πόρισμα θα αναφέρει την εμπλοκή του Μάριου Σαλμά για προσπορισμό οικονομικού οφέλους.
 
Την Κυριακή αναμένεται να δοθεί στα κόμματα το πόρισμα και αναφορικά με την περίπτωση του κ. Σαλμά αναμένεται να ζητήσει περαιτέρω διερεύνηση για τυχόν αδικήματα, πράξεις ή παραλείψεις για το θέμα των αρθροσκοπήσεων.

Πηγή: ΕΡΤ

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 11:29

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.