ενημέρωση 7:37, 26 April, 2019

Δεν ξέρει η Athens Voice ή ο Πρετεντέρης και ξέρει ο Γαβράς;

«Ένα μέρος του Τύπου της χώρας από την οποία κατάγομαι με προσβάλλει με τον χειρότερο τρόπο». Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν μπλέκεις με το φιλελευθεριστάν στην Αθήνα, την παθαίνεις όπως ο Κώστας Γαβράς και δεν ξέρεις από πού σου έρχεται.

Είσαι ένας παγκόσμιου βεληνεκούς σκηνοθέτης αλλά μαθαίνεις, στα στερνά σου, από τον Αρη Πορτοσάλτε, ότι την ταινία σου την αξιολογεί και τη χρηματοδοτεί ένας υπουργός! «Χρηματοδοτεί ο Παππάς την παραγωγή με περισσότερα ευρώ από άλλες (διότι έτσι την αξιολογεί, υπουργός είναι, λογαριασμό δεν δίνει)!».

 
Από κοντά να δέχεσαι τις ραδιοφωνικές λοιδορίες του Γιάννη Πρετεντέρη στο Θέμα 104.6, αλλά και τις εξυπνάδες της Athens Voice. 
VivianEfthimiopoulou@vivian_e
 
 

Γιατί ο Γαβράς πήρε επιδότηση για την ταινία που ετοιμάζει για τα άτομα και τους συνεργάτες τους που θα έπρεπε να προαυλίζονται στον Κορυδαλλό;
Για να μην παρουσιάσει τον Τσίπρα ως τον αδαή και κακό της ιστορίας;

 
Αφήστε δε τη Βίβιαν Ευθυμιοπούλου, που έθεσε ερωτήματα, φαιδρά από μόνα τους: «Γιατί ο Γαβράς πήρε επιδότηση για την ταινία που ετοιμάζει για τα άτομα και τους συνεργάτες τους που θα έπρεπε να προαυλίζονται στον Κορυδαλλό; Για να μην παρουσιάσει τον Τσίπρα ως τον αδαή και κακό της ιστορίας;». 

Ενώ και η Ξένια Κουναλάκη στην Καθημερινή σπάει τα ρεκόρ: «Είναι εύλογη η χθεσινή ενόχληση των ΜΜΕ, με δεδομένο ότι η παραγωγή είναι μια έμμεση προσπάθεια αυτοσκηνοθεσίας της κυβέρνησης με τη διαμεσολάβηση του πραγματικού σκηνοθέτη Κώστα Γαβρά».

Αφήστε δε τα σχόλια στα social media κάτω από τις εμβριθείς αναλύσεις των παραπάνω. Μέχρι και αναρχοάπλυτο τον έβγαλαν τον Γαβρά: «Δεν χρηματοδοτεί ο Παππάς.., βάζει το χέρι του ο Γαβράς στην τσέπη μου και με θράσος 1000 αναρχοάπλυτων με κλέβει..!». 

Η λιτή δήλωση του Κώστα Γαβρά ήταν το απόλυτο ξεγύμνωμα για τη νεοφιλελεύθερη δημοσιογραφία στη χώρα μας που έχει φτάσει στα άκρα λόγω του πάθους της εναντίον της κυβέρνησης. Μέχρι και τον Γαβρά έφτασαν να κατηγορούν.

«Κάνω ταινίες εδώ και πενήντα χρόνια. Έχω κριθεί τόσο εγώ όσο και οι ταινίες μου με τον χειρότερο αλλά και με τον καλύτερο τρόπο», απαντά ο Κώστας Γαβράς. «Ποτέ όμως δεν γράφτηκε ότι χρηματοδοτήθηκα από μια κυβέρνηση για να προωθήσω την πολιτική της ή τα σχέδιά της. Συνέβη αυτό στην Ελλάδα όπου ήρθα να γυρίσω ταινία για πρώτη φορά. Ένα μέρος του Τύπου της χώρας από την οποία κατάγομαι με προσβάλλει με τον χειρότερο τρόπο».

Δεν ξέρει ο Πρετεντέρης και η Athens Voice και ξέρεις εσύ που έχεις γυρίσει μερικές ταινίες; Είμαστε καλά τώρα; Καλά το γράφει η Ξένια Κουναλάκη που σε είδε κύριε Γαβρά μου ως μεσάζοντα... 

Πηγή: efsyn

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 15 Απριλίου 2019 10:13

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.