ενημέρωση 5:15, 20 May, 2019

εύκαμπτες τσάντες OLED της louis vuitton - το μέλλον της μόδας

Η louis vuitton έχει εισαγάγει ένα σύνολο τσαντών με ενσωματωμένες οθόνες OLED. που σχεδιάστηκε από τον δημιουργό της διευθυντή nicolas ghesquière, το γαλλικό σπίτι μόδας περιγράφει τα αξεσουάρ ως τον πιο καινοτόμο «καμβά» του.

Οι εύκαμπτες OLED οθόνες οθόνης του louis vuitton είναι το μέλλον της designboom της μόδας κρουαζιέρας 2020

οι δύο τσάντες πρωτότυπου δείχθηκαν στα ανοικτά κατά τη διάρκεια της επίδειξης διαδρόμου του κρουαζιερόπλοιου louis vuitton 2020 στη Νέα Υόρκη. σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, τα sci-fi αξεσουάρ στοχεύουν να θολώσουν τις γραμμές ανάμεσα στο smartphone και την τσάντα.

κομμένα από τον καμβά μονογραφίας LV υπογραφής του malletier, με το παραδοσιακό μείγμα καφέ και κρέμας έμβλημα, κάνουν το δρόμο για τις οθόνες OLED. οι οθόνες έχουν ανάλυση 1.920 x 1.440 και φαίνεται να εμφανίζουν βίντεο με προβολές πόλης και μια επίδειξη προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο.

Οι εύκαμπτες OLED οθόνες οθόνης του louis vuitton είναι το μέλλον της designboom της μόδας κρουαζιέρας 2020

η μάρκα πολυτελείας δήλωσε ότι οι πρωτοποριακές τσάντες είναι « η βάση για την επανεξέταση του ψηφιακού καμβά του μέλλοντος », προσθέτοντας ότι «είναι πάντα σε αναζήτηση της συγχώνευσης του savoir-faire και της καινοτομίας ». ο λογαριασμός instagram @dlouisvdotcom αναφέρει ότι η οθόνη στην τσάντα κάδου είναι μια οθόνη αφής και εμφανίζεται τόσο στο πίσω όσο και στο μπροστινό μέρος της τσάντας.

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 14 Μαΐου 2019 10:41

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.