ενημέρωση 4:19, 24 October, 2020

Γιόγκα για stretching σε όλο το σώμα

Η γιόγκα αποτελεί έναν καλό τρόπο να κάνουμε stretching, ενώ παράλληλα μας βοηθάει να χαλαρώσουμε

Το stretching προσφέρει σημαντικά οφέλη όταν εκτελείται σωστά. Μας ανακουφίζει από την ένταση των καθημερινών δραστηριοτήτων, μας δημιουργεί ένα αίσθημα αποσυμφόρησης από το στρες, χαλαρώνει τους μυς μας και μειώνει τους πόνους που οφείλονται σε πιασίματα, έντονη σωματική δραστηριότητα, άσκηση ή υπερβολική καταπόνηση.

Ταυτόχρονα, οι διατατικές ασκήσεις συμβάλλουν στη βελτίωση των αθλητικών μας αποδόσεων και στην πρόληψη των τραυματισμών, αυξάνοντας την ευκαμψία των αρθρώσεων και την ελαστικότητα των μυών μας.

Η γιόγκα αποτελεί έναν καλό τρόπο να κάνουμε stretching, ενώ παράλληλα μας βοηθάει να χαλαρώσουμε. Αν ψάχνετε, λοιπόν, έναν τρόπο να βγάλετε το σώμα σας από την αδράνεια και να βελτιώσετε την ευλυγισία σας, η γιόγκα προσφέρεται για εσάς.

Το παρακάτω πρόγραμμα γιόγκα έχει διάρκεια μόλις 10 λεπτά και αποτελείται από ασκήσεις stretching για όλο το σώμα. Μην ξεχνάτε όμως ότι προτού περάσετε στις διατάσεις, θα πρέπει να έχετε κάνει προθέρμανση, ώστε το σώμα σας να έχει προετοιμαστεί κατάλληλα. Αν νιώσετε κάποια ενόχληση κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του προγράμματος, διακόψτε αμέσως.

Δείτε το πρόγραμμα:

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2020 10:53

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.