ενημέρωση 9:10, 1 December, 2020

Prada - 99% έκπτωση σχεδόν σε όλα τα προϊόντα… κατά λάθος

Λίγο νωρίτερα αποφάσισε να κάνει «Black Friday» o διάσημος ιταλικός οίκος Prada βάζοντας σε έκπτωση 99% σχεδόν όλα τα προϊόντα σε e-shop του, έστω και κατά λάθος
 
Ένα ασυνήθιστό «ατύχημα», το οποίο διήρκησε μερικές ώρες και επέτρεψε σε αρκετούς καταναλωτές να αγοράσουν διάφορα πολυτελή προϊόντα με έκπτωση ύψους 99%, βίωσε πρόσφατα ο διάσημος ιταλικός οίκος Prada.
 
Και αν και πολλοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν πως πρόκειται για εκπτώσεις Βlack Friday πριν το Βlack Friday η αλήθεια είναι πώς ήταν ένα λάθος, το οποίο συνέβη στον ιστότοπο της Prada στην Ιαπωνία, με την τιμή σχεδόν κάθε προϊόντος να εμφανίζεται ασυνήθιστα μειωμένη.
 
Prada Bag. Classic. Love this! ~Law and Fashion -Criminal Intent- | Women  handbags, Prada bag, Bags
Prada bags | Shopee Philippines
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγοραστές είδαν ότι οι τιμές σε πολλά κομμάτια της Prada, όπως τα χαρακτηριστικά σακίδια από νάιλον, τα καπέλα, τα σακάκια, ακόμη και τα sneakers, κυμαίνονταν μεταξύ 5 έως 20 ευρώ.
Η έκπτωση στα προϊόντα εμφανίστηκε στις 10 Νοεμβρίου τα μεσάνυχτα και οι τιμές διορθώθηκαν το απόγευμα της 11ης Νοεμβρίου.

Prada Shoes and Accessories | Dellamoda.comhttps://image.shutterstock.com/image-photo/milan-italy-september-22-2017-260nw-734914285.jpg

 

Μέχρι στιγμής η Prada δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση, και σύμφωνα με αναφορές, όλες οι παραγγελίες που έγιναν κατά τη διάρκεια του “ατυχήματος” έχουν ακυρωθεί.

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2020 15:43

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.