ενημέρωση 4:14, 16 October, 2018

O Άμλετ και το δαχτυλίδι

Γράφει ο Γιάννης Κατσίμπας

Με καυστικό τρόπο σχολίασαν την κυβίστηση του Γιώργου Θωμάκου σχετικά με την «ειλημμένη» απόφαση παραίτησης του από το αξίωμα του Δημάρχου, πηγή που γνωρίζει καλά τα «μέσα» και τα «έξω» της παράταξης «δύναμη ελπίδας».

Αρχικά, στους διαδρόμους του Δημαρχείου, παραλλήλισε τη θέση του Δημάρχου και αρχηγού της παράταξης με «δαχτυλίδι» που ο κ. Θωμάκος ήθελε να δώσει στον Βαγγέλη Αυλίτη, γεγονός που παραπέμπει -κατά την ίδια πηγή- σε πρακτικές μοναρχίας και άλλων αιώνων!  Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος, επέκρινε και το περιβόητο δημοτικό rotation που είχε εγγυηθεί προεκλογικά ο Γιώργος Θωμάκος, αλλά τελικά δεν εφαρμόστηκε ποτέ. 

Έπειτα, σε συζητήσεις, στα cafe, ταύτισαν τον Δήμαρχο Θωμάκο με τον... Άμλετ. «Ο Άμλετ αναρωτιόταν με ένα κρανίο στο χέρι: "Να ζει κανείς ή να μη ζει;"» είπε γελώντας και πρόσθεσε σε ανάλογο ύφος: «Έτσι και ο Γ. Θωμάκος... αναρωτιόταν: "Να παραιτηθώ ή να μην παραιτηθώ;"».

Όταν δε έμαθε και για την τελευταία δήλωση του Δημάρχου Κηφισιάς αναφορικά με όσα διημείφθησαν, ο πνευματικός του στο Άγιο Όρος του εμπιστεύθηκε να το ξανασκεφθεί και να μην παραιτηθεί, τότε ξέσπασε σε γέλια...

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 17 Οκτωβρίου 2017 19:30

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.