ενημέρωση 1:23, 20 March, 2019

"νέοι μάστορες" - σάπια υλικά

Γράφει ο Γιάννης Κατσίμπας

Διαβάζω σχόλια, μέχρι και βίντεο έχει αναρτήσει Δημοτικός σύμβουλος στο Facebook, για αναλγησία, για την απάνθρωπη στάση του Δήμου έναντι πολίτη που τόλμησε να φυτέψει, να καλλιεργήσει λαχανόκηπο.

Όποιος διαβάσει δει το βίντεο χωρίς τις λεπτομέρειες θα αντικρύσει το σκοτεινό πρόσωπο του Δήμου Κηφισιάς.

Είναι όμως έτσι,

ο Δημοτικός σύμβουλος και αρχηγός παράταξης που κάνει όλη αυτή «τη φασαρία» παραλείπει να πει ευθαρσώς ότι ο λαχανόκηπος είναι σε ξένη περιουσία. Στη προκειμένη περίπτωση ιδιοκτησίας του Δήμου Κηφισιάς.

Α, μια μικρή παράλειψη, δεν το αναφέρει ευθαρσώς ότι έχει καταπατήσει παράνομα περιουσία του Δήμου.

Έχει προσπαθήσει να δημιουργήσει ένα τετελεσμένο και συν τον χρόνο και με τις νέες ρυθμίσεις, που τώρα φέρνει η κυβέρνηση δίνουν την δυνατότητα να οικειοποιηθούν την παράνομα καταπατηθείσα  έκταση, όση αυτή είναι.

Παραδείγματα πολλά σε όλη την Ελλάδα. Αλλά θα αναφέρω παραδείγματα για την Κηφισιά.

Η περίπτωση Βασίλης Βάρσος. Φίλος και υποψήφιος του συνδυασμού του καταπατά οικόπεδο που είναι χαρακτηρισμένο για δημιουργίας Εκκλησίας. Αλλά και ο Ν. Χιωτάκης τα ίδια και χειρότερα. Αλλά και οι σημερινοί, ο Δήμαρχος Γ. Θωμάκος ποιους καταπατητές προστατεύει σαν συνήγορος; Ο Βαγγέλης Αυλίτης αλλά και ο μη εξαιρετέος, αυτό «το μπουμπούκι» o Χρ. Καλός.

Όποια πέτρα και αν σηκώσεις θα τον βρεις από κάτω χωμένο, καταχωνιασμένο να κάνει τις «παλιοδουλειές του» όπως μόνο εκείνο ξέρει.

Έχουμε βάλει το λύκο να φυλάει τα πρόβατα.

Προφανώς να τα γνωρίζει ο Γ. Καπάτσος, ο αρχηγός και υποψήφιος Δήμαρχος και ενδεχομένως να κάνει και αυτός τα ίδια. Μπορεί και όχι αλλά για χάριν ολίγων ψήφων που αμφιβάλω αν θα έλθουν να κάνουμε μικροπολιτική σε βάρος της πόλης.

Για την Κηφισιά μιλάω.

Και σήμερα στριμώχνονται ποιος θα πιάσει την καλύτερη θέση για να αρπάξει τα καταξεσκισμένα κομμάτια αυτής της έρμης πόλης.

Χθες βλέπω ανάρτηση στο Facebook δημοτικής συμβούλου που έχει 2 περίπου χρόνια ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη Θωμάκου.

«…τρέχουμε να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν οι πολίτες» γράφει

Είναι όλοι τους τόσο μα τόσο προβλέψιμοι, τόσο χαμηλό το επίπεδο τόσο απελπιστικά χάλια.

Όμως αυτούς εμείς τους αναδεικνύουμε, εμείς τους ψηφίζουμε, εμείς είμαστε οι κυρίως υπεύθυνοι, το φταίξιμο είναι δυστυχώς όλο δικό μας.

Και περιμένοντας εναγωνίως τις καλύτερες μέρες, που δε πρόκειται να έλθουν.

Πάω ένα ανοιξιάτικο περίπατο στη πεντάμορφη πόλη της καρδιάς μου. Όχι άλλο μαύρο στο σκοτεινό βλοσυρό περιβάλλον που μας αγκαλιάζει.-

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 09 Μαρτίου 2018 19:31

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.