ενημέρωση 5:16, 15 February, 2019

Η διαπλοκή του Γρηγοράκου-Σαλματάνη κερνάει λάσπη

Γράφει ο Γιάννης Κατσίμπας

Η σύνδεση των χρημάτων ενός ανθρώπου με τα βασανιστήρια που νόμισε ότι έζησε, μόνο ρίγη προκαλεί. Ρίγη για τη στόχευση κάτω από τη μέση.

Είναι γνωστό ότι ζούμε την εποχή των πιο ασύδοτων δημοσιευμάτων, σε ένα κρεσέντο της διαπλοκής, που δείχνει τα πιο κοφτερά δόντια της φοβούμενη μήπως άμεσα απειληθεί.

Σε φύλλο της γνωστής για το απύθμενο θράσος της, που κυκλοφόρησε, υπήρχε ένα θλιβερό δημοσίευμα για την τέως Πρόεδρο της Κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Κηφισιάς και μόνιμης πληροφοριοδότη κοινώς «χαφιέ» της Αστυνομίας, Μαρίας Κεφαλά-Σαλματάνη και την «αποκάλυψη» ότι έβγαλε τα εμετικά σχόλια αμφοτέρων για τον τραπεζικό της λογαριασμό. Τελικά την ανακάλυψη δεν την έκανε ο Γρηγοράκος αλλά το «Άγιο πνεύμα» χωρίς να το γνωρίζει η Μ. Κεφαλά-Σαλματάνη, δεν είναι καν δικαιούχος στον εν λόγω λογαριασμό, αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα. Όταν έχεις αποφασίσει να ρίξεις τη λάσπη στον ανεμιστήρα, δεν σε αποθαρρύνουν κάτι τέτοιες… λεπτομέρειες.

Τι έγινε και από φίλοι «τρώγονται σαν τα σκυλιά»

Ο καθένας μπορεί να ασκεί τη δημοσιογραφία που επιλέγει, να είναι όσο έγκυρος ή όσο κίτρινος θέλει, αλλά μου προκάλεσε πραγματική ανατριχίλα ένας μεσότιτλος του συγκεκριμένου άρθρου: «Από το υπαλληλίκι, η δήθεν τέως Πρόεδρος, ως μόνιμη χαφιές-δωσίλογος στην αστυνομία με λογαριασμό έξι ψηφίων στην HSBC».

Η σύνδεση των χρημάτων ενός ανθρώπου με τα «βασανιστήρια που έζησε επί Προεδρίας της», μόνο ρίγη προκαλεί. Ρίγη για τη στόχευση κάτω από τη μέση.

Μέγα αμάρτημα.

Λες και όποιος έχει χρήματα δεν μπορεί να είναι θρησκευόμενος ή όποιος είναι θρησκευόμενος δεν μπορεί να έχει χρήματα ή όποιος «βασανίστηκε από το Προεδριλίκι και έβγαλε χρήματα σε καιρό δημοκρατίας πούλησε» του αγώνες του. Όχι, όμως. Δεν ήταν όλοι ίδιοι σε αυτή τη πόλη, δεν συναλλάχθηκαν όλοι με το σύστημα Χιωτάκη, δεν άρπαξαν όλοι χρήματα του Δήμου, δεν εκποίησαν όλοι δήθεν αγώνες για φρέσκο χρήμα.

  Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ρίξει πολύ αγώνα στη ζωή τους και με πολλή, επίσης, δουλειά κατάφεραν να αφήσουν κάποια χρήματα στη άκρη. Η προσπάθεια εξομοίωσης αυτών των προσώπων με τα λαμόγια της διαφθοράς εκπορεύεται από τους ίδιου πάντα διαμετρήματος ανθρώπους: αυτούς που τα θέλουν όλα ένα, για να δικαιολογήσουν τη δική τους πορεία από την ιδεολογία στον εκφυλισμό. Αυτούς που δεν μπορούν να αντιληφθούν ότι κάποιος μπορεί να έχει και ιδεολογία και χρήμα που δεν είναι μαύρου χρώματος.-

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 31 Ιουλίου 2018 19:37

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.