ενημέρωση 2:06, 23 April, 2019

Τα παραμύθια πολλοί εμίσησαν το σανό ουδείς

Γράφει ο Γιάννης Κατσίμπας

«Ειδικά αν είναι από Όσιο πνευματικό χέρι»

Πολλοί κατά καιρούς έχουμε υποστεί υπό τον βάσανο των ψεύτικων υποσχέσεων και πράξεων. Ειδικά αν πρόκειται για πολιτικούς που ξεστομίζουν αβασάνιστα πλήθος ψεύτικων υποσχέσεων, είναι ο κανόνας.

Αυτή την εβδομάδα βλέπω την ανάρτηση μιας γνωστής Κηφισιώτισας στο Facebook που με περίσσια χαρά ανακοίνωνε την μετά από χρόνια διάνοιξη μια οδού.

Είχε πάρει την δήλωση της Διευθύντριας της Πολεοδομίας Κηφισιάς ότι το θέμα που της απασχολούσε διευθετήθηκε και απομένει μόνο η αποζημίωση οικοπέδου και, εφόσον θέλει ο ιδιώτης για να πραγματοποιηθεί.

Αυτά εντέχνως ανέφερε η Διευθύντρια της Πολεοδομίας.

Τι ήθελε, με χαρά βέβαια, να κάνει την ανακοίνωση. Όλοι οι γνωστοί φίλοι γελύσαν με την ευπιστία της, στις υποσχέσεις πολιτικών προσώπων.

Σε αυτό το σημείο να κάνω μια διευκρίνιση, η αλλαγή κακείν κακώς του επι σειρά ετών πρώην Διευθυντή της Πολεοδομίας Ηλ. Σπυρόπουλου και η επάνδρωση της θέσης δια της νέας Διευθύντριας είναι έργο προσωπικό του νυν Δημάρχου Γ. Θωμάκου. Κάποιες «κακές» γλώσσες, που γνωρίζους πρόσωπα και πράγματα, που δεν απέχουν καθόλου από την αλήθεια μάλιστα λένε ότι, είναι το φερέφωνο, το alter ego, του Δημάρχου.

Συνεπώς ότι κάνει η Διευθύντρια είναι σε πλήρη γνώση και αφού έχει δώσει το ok ο Δήμαρχος Γ. Θωμάκος.

Ας πάμε πάλι στο κυρίως θέμα, όλοι μα όλοι οι γνωστοί της κας Κηφισιώτισας είχαν μια αριστοφανική διάθεση, το τι λέγανε για τον Δήμαρχο και την πολυπόθητη διάνοιξη δεν λέγετε.

Συγκράτησα μια ανάρτηση που έλεγε « αν θα γίνει η διάνοιξη αυτή εγώ θα ανέβω σε ένα δένδρο και θα κάνω την μαϊμού».

Ο λόγος είναι εμφανής, μόνο κουτός να είσαι δεν καταλαβαίνεις, ο Γ. Θωμάκος βάζει την Διευθύντρια της Πολεοδομίας να στείλει την επιστολή, διότι πλησιάζουν εκλογές.

Το ρεζουμέ δηλαδή είναι, πάρε ψεύτικες διαβεβαιώσεις για να μου δώσεις τους ψήφους. Αυτή είναι καθαρά η κατάσταση σε δημοτικό επίπεδο και όχι μόνο. Αν πάμε πιο ψηλά οι καταστάσεις είναι τραγικές.

Η διάνοιξη αυτή δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.

1, Διότι χρειάζονται χρήματα για την αποζημίωση και

2, για την δημιουργία του δρόμου και, χρήματα δεν υπάρχουν

3, αυτομάτως «χαλάς την σούπα» του διπλανού ιδιώτη, που θα σε πολεμήσει με όποιο μέσω διαθέτει, το κυριότερο με τους ψήφους.

Βάζεις το δικό σου άνθρωπο, -την Διευθύντρια της Πολεοδομίας εν προκειμένου- να στείλει το σανό, μαζί με το δόλωμα και εσύ ο Δήμαρχος Γ. Θωμάκος είσαι ο κερδισμένος, «με ένα σπάρο 3 τρυγόνια». Όλοι ευχαριστημένοι.

Μερικοί που δεν γνώριζαν καλά τον άνθρωπο, νόμιζαν ότι κάτι θα αλλάξει με τον ερχομό του Γ. Θωμάκου.

Γρήγορα διαψεύστηκαν, μια από το ίδια χάλια, μαθημένοι να μας ταΐζουν με σανό, σε αυτό μόνο διαπρέπουν, μόνο για αυτό είναι ικανοί.-

Info - Την άλλη εβδομάδα έχω έτοιμο άρθρο κόλαφο για το ποιοι, πως και πόσα «ανακυκλώνουν» στην υπηρεσία της Πολεοδομίας και «πολύ υψηλά κλιμάκια» του Δήμου Κηφισιάς.

Nest Week    

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 19:31

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.