ενημέρωση 4:56, 24 May, 2019

οι πληρωμένοι επαγγελματίες κονδυλοφόροι σε υπηρεσία

Γράφει ο Γιάννης Κατσίμπας

Χωριό που φαίνεται, κολαούζο δεν θέλει

πριν 3 ημέρες, την Παρασκευή και, όταν το εκτεταμένο σύστημα παραπληροφόρησης που εκπορεύεται από συγκεκριμένους ομίλους θέλει, επιδιώκει να περάσει στη αντεπίθεση προκειμένου να περισώσει ότι μπορεί να περισώσει σχετικά με την ειδεχθή, αποτρόπαια απόφασή του να συνεχίζει να αγκαλιάζει τον φέροντα ως το πρώτο «πιστόλι» πρώην βουλευτή, συνεργάτη του αρχηγού της Ν.Δ. Κυρίακο Μητσοτάκη και, πρωτόδικα καταδικασμένο για παιδεραστία, χωρίς κανένα ελαφρυντικό, Νίκο Γεωργιάδη.

Όλα λίγο πολύ είναι ευρέως γνωστά δεν πρόκειται να ασχοληθώ καθόλου με αυτά.

Τι συνέβη τη περασμένη Παρασκευή και θεωρώ αναγκαίο να δημοσιοποιήσω.

Μια φίλη μου, Κηφισιώτισα που δεν έχει ποτέ αναμειχθεί με πολιτικά θέματα και, καλά κάνει, παρά μόνο με τα αδέσποτα ζώα, που είναι η μεγάλη της αγάπη, η τρέλα της θα έλεγα καλύτερα καθώς και η προσήλωση της στο «Θείο». Όχι με την έννοια θεούσα, εκκλησία, κότσο το μαλλί, όχι, κάθε άλλο, ασχολείται πιστεύει, προσκυνά αλλά με άλλους, διαφορετικούς ρυθμούς και όρους.  

Ξαφνικά λοιπόν την Παρασκευή ανεβάζει στο Facebook post που αναφερόταν λίγο πολύ στο δικαίωμα του παιδεραστή Νίκου Γεωργιάδη να κάνει ότι αισχρό έκανε.

Άγαρμπο, ειδεχθές, όμοιο με το έγκλημα υπό μια πιο ευρεία έννοια.

Την ίδια ημέρα, Παρασκευή πρωί έχει αρχίσει η αντεπίθεση του ομίλου Αλαφούζου με τα πρώτα «πιστόλια» της οργανωμένης παραπληροφόρησης μέσω των επαγγελματιών των γνωστών και μη εξαιρετέων «βασιλικών παπαγάλων του συστήματος Αλαφούζου, Μπάμπη Παπαδημητρίου και Άρη Πορτοσάλτε»

Ήταν απόγευμα όταν η φίλη μου ανεβάζει το post. Της απαντώ ότι είναι ντροπή της αυτό που έχει κάνει, με ορισμένα κριτήρια. Αντικειμενικά. Το ειδεχθές, αποτρόπαιο του εγκλήματος, χώρια ότι μεγαλώνει μικρό κορίτσι μόνη της και την προσήλωσή της στο «Θείο», την εκκλησία.

Στο post που έχει εν τω μεταξύ ανεβάσει όσο σχόλια έχει προσελκύσει την έχουν αποδοκιμάσει όλοι με τον ένα ή άλλο τρόπο.  

Μου στέλνει απάντηση «Γιάννη, ξέρεις… κλπ, κλπ», για να μην πολυλογώ επιμένει στο σχόλιο της.  

Η «αυτοκρατορία αντεπιτίθεται» και εκτίθεται ακόμη πιο πολύ.

Αυτά τα ρεμάλια ψωμίζονται για να μας παραπληροφορούν, να ευνουχίζουν, να βιάζουν τη πραγματικότητα

Είναι λυπηρό, είναι κατάντια να βλέπεις, να γνωρίζεις ότι κάτι είναι σάπιο και να επιμένεις να υποστηρίζεις το αντίθετο, το λάθος, το αποτρόπαιο, το έγκλημα.

Το Σαββατοκύριακο πέρασε, υποθέτω όλοι γνωρίζεται ότι ο συγκεκριμένος όμιλος συνέχισε το έργο του με άλλους «πληρωμένους κονδυλοφόρους-δολοφόνους»

Συνεχίζουν να ασελγούν σε βάρος των μικρών παιδιών στη μακρινή Μολδαβία. Που έχουν με χρήματα «προσλάβει», αυτά τα μικρά παιδιά, trafficking. Ο καθένας για τους λόγους του, άλλος να ικανοποιήσει τις ανώμαλες, άρρωστες ορέξεις του, άλλος για να πάρει ένα κομμάτι ψωμί, άλλος για όλη την πίτα.

Ζούμε σε μια «κοινωνία αγγέλων» εξωτερικά, με τον διάβολο μέσα τους. Αν υπάρχουν άγγελοι και διάβολοι.

ΥΓ. για να μην αφήσω ερωτηματικά, η φίλη μου είναι θυγατέρα γνωστής δημοσιογράφου της Καθημερινής.-    

Ω! τι κόσμος μπαμπά, ποιοι τον σκάρτεψαν τόσο
να `ναι όλα στραβά, τον πουλώ όσο όσο, 
κάνε κάτι μπαμπά, δεν αντέχω, θα φύγω, 
είναι κρίμα μαμά, άλλαξέ τον και λίγο.      

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 05 Μαρτίου 2019 18:23

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.