ενημέρωση 5:08, 19 July, 2019

Πρωταπριλιάτικο post αναστατώνει τη Κηφισιά

Γράφει ο Γιάννης Κατσίμπας

Ένα χιουμοριστικό κείμενο 6-7 λέξεων ηταν αρκετά να ξεσηκώσει έντονες διαμαρτυρίες, αλλά και Αριστοφανικές απαντήσεις-τοποθετήσεις στο πνεύμα της χθεσινής ημέρας.

Ας σταθώ πρώτα στις διαμαρτυρίες πολιτών της Κηφισιάς, ανδρών και γυναικών. Το τι σχολίαζαν οι Κηφισιώτες δεν περιγράφετε.

Από «τον άχρηστο», τον «γυναικά», τον δήθεν θρησκευόμενο», «που μας έβγαλε το σπίτι στο πλειστηριασμό», την επιχείρηση, το αυτοκίνητα, μέχρι άχρηστος δεν μπορεί να νοικοκυρέψει την πόλη, την βρώμικη, την άθλια, την κακά φωτισμένη, τους χάλια δρόμους, την ανύπαρκτη κοινωνική πολιτική και πολλά, μα πάρα πολλά σχόλια, που περιγράφονται με αριστοφανικό τρόπο αλλά και μερικά που είναι φουλ στα μπιπ.  

Υπήρχαν και πολλοί που κατάλαβαν το πνεύμα του σχολίου και άρχισαν, «το Θωμάκο θέλουμε για πάντα δήμαρχο», Θωμάκο είσαι ο θεός μας, πουλάω και το σπίτι μου για τον Θωμάκο, ζήτω ο Θωμάκος, μόνο για σένα ζούμε κ.α.

Εκεί που είδαμε-διαβάσαμε μεγάλη αγανάκτηση ήταν πολύ μεγάλος θυμός από το γυναικείο φύλλο. Δεν μπορώ να αναφέρω αρκετά από τα σχόλια. Κυρίως όμως ήταν επικεντρωμένα σχόλια με τα «νυχτοπερπατήματα» Θωμάκου. Το τι ελεγαν οι συμπολίτισσές μας δεν περιγράφετε. Ο «αλήτης που θέλει και γκόμενα», ο «ξεφτίλας που έγινε Δήμαρχος και απόκτησε και γκόμενα», ο «μοιχός», ο μπήξε και ο δείξε.

Αυτή η μερίδα των συμπολιτών μας ήταν και η πιο extreme.

Να ήσουν από μια μεριά Θωμάκο μονολογούσα να δεις πόσο ικανοποιημένοι είναι οι Κηφισιώτες μαζί σου.

Βέβαια όλα περίπου τα γνώριζα από συνομιλίες, επαφές όλη μέρα, κάθε μέρα.

Κλείνοντας θέλω να αφιερώσω για μια ακόμη φορά στο προσωρινό Δήμαρχο Κηφισιάς την φωτό του με άγνωστη όμορφη κυρία σε πολυτελές εστιατόριο του Κεφαλαρίου και να τον διαβεβαιώσω. Έρχεται η ριμάδα η ώρα που όλα όσα έχεις κάνεις τα πληρώνεις, διπλά και τρίδιπλα.

Όλα εδώ πληρώνονται. It’s pay day.-

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 02 Απριλίου 2019 18:58

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.