ενημέρωση 2:26, 14 October, 2019

Λαϊκισμός, ψηφοθηρία ή απλή αμνησία;

Γράφει ο Γιάννης Κατσίμπας

Όσοι θα εμπιστευόσασταν τα παιδιά σας στον παιδεραστή Νίκο Γεωργιάδη,

μπορείτε να εμπιστευτείτε ξανά για Δήμαρχο στη Κηφισιά το Νίκο Χιωτάκη

Πήρε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης έναν συνεργάτη του και τον έβαλε να βιντεοσκοπήσει τη Κηφισιά και όπως έχει καταντήσει με Δήμαρχο τον Γ. Θωμάκο ενώ ο ίδιος διέσχιζε αδιάφορα το πεζοδρόμιο.

Θυμίζοντας τη μέθοδο της πρώην ένδοξης κρυφής δημοσιογραφικής κάμερας, με το φανερό κινητό και προκειμένου να πείσει -όπως άλλος- ότι για όλα φταίει ο Γ. Θωμάκος, κατέγραψε τη... φοβερή κατάσταση που επικρατεί στη πόλη με Γ. Θωμάκο Δήμαρχο.

Θεωρώντας δε ότι αυτή η καταγραφή είναι σπουδαία «πίστωση» για την ανάδειξή του σε δήμαρχο, ανέβασε το βίντεο στο προφίλ του και φυσικά ο πρώτος που θα το γνωστοποίηση αν δεν το έχει ήδη μεταδώσει είναι ο γνωστός παπαγάλος της Κηφισιάς, ο Γ. Γρηγοράκος από την εφημερίδας «Η Κηφισιά»

Στο βίντεο ο Νίκος Χιωτάκης μιλάει περπατώντας δίπλα στη άσχημες εικόνες από τη Κηφισιά, ενώ στο τέλος κάποιος διαμαρτυρήθηκε σε αυτόν που τους βιντεοσκοπούσε.

«Είμαστε στην Κηφισιά μέρα μεσημέρι εδώ στην Λ. Κηφισιάς, Ανδριανού, Κολοκοτρώνη κι αυτό που βλέπετε στην πραγματικότητα είναι το πώς ανθίζει η παρακμή.

Αυτό που ξεχνά σκοπίμως ο Ν. Χιωτάκης να αναφερθεί είναι ότι δεν έχει γίνει τίποτα από τότε που έδωσε το τιμόνι στον Γ. Θωμάκο. Αυτή ήταν και η κατάσταση στη πόλη επί των ημερών του. Και μετά από 12 συνεχή χρόνια Δημαρχίας.

Έχουν όμως περάσει 5 χρόνια απραξίας, ανικανότητας, καιροσκοπισμού και βαθιάς, σαν τη περίοδο Χιωτάκη, σήψης

Να σταθώ στο λεγόμενο «πλυντήριο Χιωτάκη». Σε ομιλία του στη Νέα Ερυθραία ένας τον ρώτησε τι γίνετε με το θέμα της αυτοκτονίας του συνεργάτη του Αντώνη Ξενάκη και του καταστήματος Unic. Παίρνει λοιπόν άνετος ο Ν. Χιωτάκης τη πάσα και απαντά πως όλα έχουν κλείσει μαζί με το θέμα.

Ο Αντώνης Ξενάκης αυτοκτονεί, δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος του καταστήματος μόνος του. Καταγγέλλει όμως πριν αυτοκτονήσει την μεθοδολογία εκβιασμών από την πλευρά Χιωτάκη. Στο διαδίκτυο γίνονται σοβαρές καταγγελίες από την υπεύθυνη του καταστήματος που αναφέρει, «ο εγκέφαλος είναι ο Ν. Χιωτάκης που του αρέσει να παίρνει χρήματα»  

Στην πραγματικότητα αυτό που γίνεται είναι ότι εκμεταλλεύονται τη μνήμη των πολιτών. Λοιπόν αυτή η ιστορία πρέπει να τελειώσει. Ο μηχανισμός Χιωτάκη ηττήθηκε στις προηγούμενες εκλογές με πάταγο, το ίδιο πρέπει να γίνει και σήμερα.

Διαστάσεις παίρνει το θέμα με τις καταγγελίες που έκανε μια επιχειρηματίας, η Κατερίνα Παρασκευοπούλου, κατά του απερχόμενου δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη ο οποίος με τη σειρά του την διαψεύδει και ετοιμάζεται να προβεί σε μηνύσεις. Η γυναίκα προσπάθησε με τον σύζυγο της, Νίκο Παρασκευόπουλο, να ανοίξουν ένα κατάστημα delicatessen στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας. Το αποτέλεσμα ήταν να ξετιναχθούν οικονομικά παλεύοντας πάνω από δύο χρόνια να ορθοποδήσουν το κατάστημα τους και να πάρουν προέγκριση αδείας-όπως ισχυρίζονταν ότι δικαιούντο "ανάμεσα σε αρπακτικά και εκβιαστές".

"Πήγαμε να πάρουμε την προέγκριση όπως έλεγε ο νόμος.

Μας παραμύθιασαν ότι θα μας την δώσουν αλλά κάποια στιγμή ένα πρωί ήρθε ένα καλόπαιδο που μας είπε ότι "δεν θα πάρεις ποτέ άδεια εάν δεν δώσεις στον δήμαρχο Χιωτάκη 250.000 ευρώ", σημειώνεται στην αναφορά της. 

Μετά από αυτά πήγα στο Μαξίμου, στον ιδιαίτερο του Σαμαρά, τον Κανελλόπουλο αλλά και στον υπουργό Εσωτερικών, τον Γιάννη Μιχελάκη. Τα ξέρουν όλα αλλά δεν έπραξαν τίποτα. Μάλιστα αναγκάστηκα να πάω και στον υπουργό Ανάπτυξης, Χατζηδάκη, αλλά και τον Ράιχενμπαχ, τον επιτετραμμένο της TASC FORCE στην Αθήνα.

"Μου είπαν ότι έχουν κι άλλες καταγγελίες για τον συγκεκριμένο δήμαρχο".

Πηγή: romianews.gr 24 Ιουλίου 2014

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το zougla.gr, κατήγγειλε τον πρώην δήμαρχο Κηφισιάς, Νίκο Χιωτάκη( κουμπάρο του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά), τον δημοτικό σύμβουλο Αντώνη Ξενάκη, τον πρώην αντιδήμαρχο Ευστάθιο Κύρλο, τον νομικό σύμβουλο του Δήμου Κωνσταντίνο Λώρα και τον πρώτο ιδιώτη πολιτικό μηχανικό. Πηγή σχολίου: Europost.gr 28.4.2018

Επειδή προφανώς ο υποψήφιος δήμαρχος και πρώην αρχηγός της «σπείρας εκβιαστών» δεν θυμάται, του τα θυμίζουμε όλα αυτά.

Απευθυνόμενος σήμερα ο κ. Χιωτάκης αποκλειστικά και μόνο στο θυμικό των πολιτών, προκειμένου να στηρίξει τον βασικό στόχο του την άλωση ξανά της πόλη της Κηφισιάς, παραμένει ασαφές το αν θέλει να κερδίσει ψήφους ο ίδιος ή να κόψει ψήφους από τον «ήδη νεκρό, εκτός παιχνιδιού διεκδίκησης» Θωμάκο.

Οσο για το μεγάλο φαγοπότι, θα πρέπει να το αναζητήσει σε άλλες περιοχές κι εκεί που υπάρχει... άλλου είδους άσυλο.-

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 12 Απριλίου 2019 18:57

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.