ενημέρωση 4:26, 31 May, 2020

Το αηδιαστικό-υστερόβουλο-άθλιο-σάπιο πρόσωπο του Δήμαρχου Γ. Θωμάκου

Γράφει ο Γιάννης Κατσίμπας

Σ’ αυτόν το άνισο και σκληρό κόσμο- από αιώνες που ζούμε- καθένας στο τέλος ανταμείβεται ανάλογα της αξίας και της προσφοράς του στην κοινωνία.

Τα πάντα όμως αμφισβητούνται και είναι δύσκολο να βρεις την άκρη.

Αλλά όλα κι όλα. Η Δικαιοσύνη, παραμένει Δικαιοσύνη. Δίκαιος κριτής… Τυφλή, ανεξέλεγκτη και αλύγιστη.

Μια έκπληξη περίμενε τον Δήμαρχο Κηφισιάς Γ. Θωμάκο προχθές

Η επιτροπή αναστολών του Διοικητικού εφετείου της Αθήνας ανέστειλε όλες τις εργασίες που γίνονταν παράνομα μέσα στο Άλσος Κεφαλαρίου για την κατασκευή κτηρίου εκ θεμελίων στη θέση του παλαιού μικρού επίσης αυθαιρέτου κτηρίου, του πρώην Αλάσκα.

Μέχρι στιγμής μαθαίνουμε ότι μετά τα σποτάκια-πίτουρα για ιθαγενείς που προσέφερε ο Γιώργος Θωμάκος ως φουσκωμένος διάνος και έλεγε ότι «εγώ φτιάχνω την Αλάσκα που διαφήμιζε ο Γιώργος Κωνσταντίνου με το περίφημο παγωτό, την Αλάσκα που περίμεναν τόσα χρόνια οι Κηφισιώτες»

Η πολεοδομία Κηφισιάς που λειτουργεί μόνο κατόπιν εντολών και προσωπικών συμφερόντων του Γιώργου Θωμάκου, αγνοώντας όλες τις θεμελιώδεις αρχές της έννομης τάξης.

Μόνο και μετά από προσωπικά-υστερόβουλα στοιχεία.

Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι έχει στραβώσει το στόμα του από ενδεχόμενο βαρύ εγκεφαλικό.

Αυτά παθαίνουν όσοι αίολοι και φαύλοι χρησιμοποιούν μέρος της ιστορίας της Κηφισιάς για το δικό τους συμφέρον και μόνο.

Όσοι χτίζουν παλάτια στη άμμο.

Ο απόφαση που θα κινήσει εξελίξεις μεγατόνων στη Κηφισιά είναι η υπ’ αριθ. Ν147/23-4-2019 ΕΑ ΔΕΑ 

Μετά τις αναμενόμενες εξελίξεις που πρώτοι είχαμε δημοσιεύσει τα γεγονότα έπονται του Γ. Θωμάκου. Όλες οι εργασίες που έχουν δρομολογηθεί, σταματούν άμεσα μέχρι να βγει η οριστική απόφαση, σε περίπου 2-3 χρόνια.

Ο Ιησούς Χριστός λύγισε πάνω στον Ξύλινο Σταυρό του Μαρτυρίου. Ο Γαλιλαίος στην πυρά. Τελευταία του φράση: «Κι όμως κινείται».

Κι ακόμα πιο νεότερα.

Σ΄ένα βαθύ και σκοτεινό ρουμάνι συντροφιά με αγριοπούλια κι αγριολούλουδα λύγισε ο Άρης Βελουχιώτης και επορεύθη προς τα Ουράνια πάνω σε μια λόγχη.

Ο Γρηγόρης Λαμπράκης ξεψύχησε με μια ροπαλιά στο κούτελο.

Ο Ν. Μπελογιάννης – και οι άλλοι- ένα κάποιο ξημέρωμα στα μουλωχτά και πριν φανεί ο Ήλιος απέναντι στα 12 ντόπια ντουφέκια.

Οι 200 της Καισαριανής από βόλι φασιστικό.

Κι ένα κόκκινο γαρύφαλλο ανθισμένο στο πάνω μέρος της καρδιάς…

Ο υστερόβουλος-Αίολος-φαύλος Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, του οποίου η ταχύτατη αναρρίχηση του στο ανώτερο αξίωμα του Δήμου θα αποκατασταθεί με εκκωφαντικό θόρυβο ενός πτώματος τσακισμένου και λοιδορούμενου από την πόλη που δεν σεβάστηκε την ιστορία της.

Κι άλλοι και κάποιοι άλλοι. Μα ποιοι άλλοι; Κηδεύονται μετά φανών και λαμπάδων, με φανφάρες, ντουντούκες και δημόσιο λαϊκό προσκύνημα! Με δόξες και τιμές! Γιατί; Είναι οι ευλογημένοι; Έχουνε το κοκαλάκι της νυχτερίδας; Ή το κοκαλάκι της προδοσίας;

Καλή ανάσταση και Καλό Πάσχα - ο Καθείς εφ' ω ετάχθη.-

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 26 Απριλίου 2019 19:51

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.