ενημέρωση 5:15, 20 May, 2019

Δεν φταίει αυτός, τόσος είναι

Γράφει ο Γιάννης Κατσίμπας

Ο ίσκιος του πιο μικρός απο το μπόι του

Ξεπέρασε τις προσδοκίες ολάκερης της Κηφισιάς ο Δήμρχος Γ. Θωμάκος.

Κανείς δεν περίμενε πως θα μπορούσε να φτάσει στο κατήφορο του Νίκου Χιωτάκη.

Ξεπέρασε τις προσδοκίες των κολλητών φίλων του ο Γ. Θωμάκος. Κανείς δεν περίμενε πως θα μπορούσε να φτάσει στο κατήφορο, στη κατάντια του Νίκου Χιωτάκη και να ξεπεράσει σε υστερία και παρακμή τον Βαγγέλη Αυλίτη.

Ο κατήφορος που επέλεξε ο Γ. Θωμάκος προκειμένου να διασώσει τα καμένα-άχρηστα-ανύπαρκτα χαρακτηριστικά του είναι και το ρέκβιεμ της καριέρας του ως Δήμαρχος Κηφισιάς

Αυτή την επιβεβαιωμένη είδηση - απάτη, αναπαρήγαγε στα γελοία μονοπάτια της «αυλής» Αυλίτη, χθες, ο Γ. Θωμάκος, τρυπώντας τον πάτο και κάνοντας γεώτρηση σε βάθη που ακόμα και οι πιο σκληροί επικριτές του δε θα μπορούσαν να φανταστούν ότι μπορεί να φτάσει. Μιλάμε για μία από τις πιο "μαύρες" στιγμές της πρόσφατης ιστορίας της αρχόντισσας Κηφισιάς. Μία οργουελική "Newspeak" παράσταση, που ευτυχώς πολλοί Κηφισιώτες, την βρήκαν απόλυτα ντροπιαστική για την ιστορία της πόλης.

Μόνο τη θεωρία της επίπεδης Γης δεν επικαλέστηκε ο Γ. Θωμάκος, που υπερασπίστηκε με πάθος το παρατσούκλι "Όσιος", όπως τον αποκαλούν υποτιμητικά, ακόμα και μέσα στη παράταξή του. Είναι σαφές πλέον πως η διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι η κεντρική στρατηγική επιλογή της ηγετικής ομάδας, δηλαδή τον Βαγγέλη Αυλίτη, της παράταξης Θωμάκου. Ευελπιστούν πως με τη "μέθοδο Χιωτάκη" και την αγαστή συνεργασία της εφημερίδας «η Κηφισιά», θα παραπλανήσουν

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο λογαριασμός Γρηγοράκου θα ανθίσει σε μέρες απόλυτης ξηρασίας

Και να 'ταν μόνο αυτό; Η παρουσία του σημερινού Δημάρχου Κηφισιάς , δεν έβριθε μόνο από εξακριβωμένα fake news. Το μενού για κανιβάλους είχε από Αυλίτη και η νέα Αλάσκα δημιούργημα Θωμάκου. Άσχετα που το έργο έχει σταματήσει για τα επόμενα 2, με 3 χρόνια και όταν , αν ξαναλειτουργήσει θα είναι το 1/3 από ότι υπολόγιζε ο Γ. Θωμάκος να πει και υποσχέθηκε στους Κηφισιώτες.

Η αποστροφή του ως δε προς του Κηφισιώτες φάνηκε όταν έκανε κατασχέσεις σε όλους που είχαν αλλά και δεν είχαν υπόλοιπα προς το Δήμο. Έτσι με τον τρόπο αυτό έκανε αισθητή την ανυπαρξία της παρουσίας του.

Η βεβαιότητα της ασήμαντης παρουσίας του στο Δήμο επισφραγίστηκε με την ανικανότητα του να κάνει τα απλά, τα καθιερωμένα, να μαζεύει τα σκουπίδια από τους δρόμους, να διατηρεί την πόλη καθαρή. Ακόμα και σε αυτό τον τομέα κατέδειξε το λίγο της παρουσίας του στα κοινά. Όσο για την κατάσταση των δρόμων, γεμάτοι μπαλώματα, λακκούβες, τριτοκοσμική κατάσταση.

Ήλθε ο Μαρουριώτης και κοροϊδέψει τους Κηφισιώτες.

Τυμβωρυχία και υστερικός λαϊκισμός. 

Ούτε ένα επιχείρημα. Ούτε μία ολοκληρωμένη ολοκληρωμένη πρόταση με συγκρότηση και πολιτική στόχευση. Πλήρης επικράτηση της απεχθούς, θρησκευτικής ρητορικής και -κυρίως- αισθητικής του Βαγγέλη Αυλίτη.

Όποιος μπορούσε να αντέξει ακούγοντας αυτό το κρεσέντο χυδαιότητας του Γ. Θωμάκου, θα έμενε με την εντύπωση πως ήταν μια συρραφή από αναρτήσεις στο τουίτερ των τρολ της "Ομάδας Αλήθειας", "ψεκασμένων" ακροδεξιών ή εν τέλει, ακόμα και συνεργατών του Γ. Θωμάκου που έχουν παρεισφρήσει στην ομάδα των λογογράφων του Δημάρχου Κηφισιάς. Πως αλλιώς να το εξηγήσουμε;

Δε φτάνει δηλαδή που ο Γ. Θωμάκος με εξυπναστικές ατάκες, ο θεός να τις κάνει, χαρακτηρίζει τα μέτρα στήριξης της καταρέουσας κοινωνίας, ως «ανεύθυνες οικονομικές αποφάσεις», είναι και κάθετα αντίθετος με οποιαδήποτε στήριξη για την πιο ευπαθή ομάδα πολιτών της πόλης, μέριμνα για τους ανέργους.

Στη παράταξη φυσικά και δεν μπορούν να καταδικάσουν τις δηλώσεις Θωμάκου. Όχι μόνο επειδή τις πιστεύουν, αλλά και γιατί ο Γ. Θωμάκος έχει στηρίξει με υπερβολική θέρμη την αυτοπροβολή του ως Δήμαρχος Κηφισιάς.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως όλη η καμπάνια του Μαρουσιώτη Γ. Θωμάκου ξεκίνησε με την «απογείωσή του» στη θέση του Ν. Χιωτάκη. Οι Κηφισιώτες είπαν, τέλος, αυτό το αρπακτικό, η χαμένη υπερηφάνεια στη Κηφισιά, ας έλθει όποιος άλλος, αλλά Χιωτάκης τέλος. Και μας ήλθε ο Γ. Θωμάκος σαν διάττων αστέρας τρίτης διαλογής.

Επιλογές είναι αυτές, σεβαστές.

Πως τα φέρνει η ρημάδα η τύχη;

ΥΓ. Φαντάζομαι πως τα ellinikahoaxes.gr θα μπλοκάρουν το λογαριασμό του Βαγγέλη Αυλίτη στο facebook. Tι, όχι;-

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 14 Μαΐου 2019 19:03

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.