ενημέρωση 4:13, 21 September, 2020

δεν έχουν όριο τα ανθρώπινα γαϊδούρια – το ψάρι απ’το κεφάλι βρωμάει

Γράφει ο Γιάννης Κατσίμπας

πως θα αντιδράσουμε και πώς θα συμβιβαστούμε με το τέρας - Μάνος Χατζιδάκις

Κυρία αγανακτισμένη από την συμπεριφορά των υπαλλήλων του Δήμου Κηφισιάς και τα έχει πάρει στο κρανίο κατά τα κοινώς λεγόμενα μη αντέχοντας άλλο την κοροϊδία αποφασίζει να πάει στο Δημαρχείο να βρει τον Δήμαρχο κ. Θωμάκο να του «τα πω ένα χεράκι»

Στο σημείο αυτό πρέπει να σας πω ότι η συγκεκριμένη καθώς πρέπει κυρία, δεν έχει καμία σχέση με κανέναν από τους Δημοτικούς άρχοντες, όπως και ποτέ δεν έχει διαβεί το Δημαρχιακό μέγαρο. Δεν έχει ποτέ ζητήσει κάτι Η μοναδική σχέση που έχει όπως οι περισσότεροι εξ υμών είναι κάθε 2 μήνες να πληρώνει αδιαμαρτύρητα τα υπέρογκα δημοτικά και τέλη καθαριότητας μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ

Μήνας Ιούλιος 2020. Μπαίνει στο Δημαρχείο ρωτά που είναι το γραφείο Δημάρχου και αφού περάσει από τις αναγκαίες ερωτήσεις, κουτσουμπολίστικου περιεχομένου από άσχετους υπάλληλους μπαίνει στο προθάλαμο του Γραφείου Δημάρχου.

Όλοι οι υπάλληλοι στο πέριξ του γραφείου είναι απασχολημένοι άλλη να καθαρίζει τα νύχια της για να τα βάψει, άλλη να καθαρίζει φασολόκια, ναι φασολάκια κυριολεκτώ οι δε άλλοι και άλλες να κάθονται βαριεστημένοι λες και μόλις είχαν σκάψει όλη τη Λεωφόρο Κηφισιάς από την Νέα Ερυθραία έως το Μαρούσι.

Αφού ρωτάει και πάλι πως θα πάει στο Γραφείο Δημάρχου μια κυρία, προφανώς ιδιαιτέρα του, της λέει πως ο Δήμαρχος απουσιάζει και ότι θέλει να της το πει.

Ανάγκας και θεοί πείθονται της εξιστορεί ότι έξω από το σπίτι της έχει ή μάλλον υπήρχε ένας φωτιστικός στύλος που μια πρωία άνευ ιδιαίτερου λόγου έσπασε και έμεινε ο μισός χωρίς βέβαια το φως. Αρχικά κάποιος είχε προνοήσει να βάλει ένα κλαδί από το διπλανό πλατάνι αλλά ακόμη και αυτό έσπασε.

Ειδοποιήσαν την υπηρεσία φωτισμού όχι μόνο η εν λόγω κυρία αλλά και άλλοι γείτονες, ακόμα όμως περιμένουν να φτιαχτεί-αλλαχτεί το φως. Προς το παρόν σκοτάδι , οι πεζοί σκοντάφτουν από τις πάμπολες κακοτεχνίες των πεζοδρομίων αλλά δεν είναι επι του παρόντος αυτά.

Ακόμη για το άλλο λόγο που ήρθα είναι η υπηρεσία καθαριότητας. Δεν λειτουργεί, ή ποιο ορθά λειτουργεί πλημμελώς, τα σκουπίδια όταν θυμηθούν τα μαζεύουν και οι κηπουροί όλα τα πράσινα από τους κήπους τα πετάνε άναρχα, όπου βρουν, δεν μπορούμε να περπατήσουμε στα πεζοδρόμια.

-      Τι μου λέτε απαντά η ιδιαιτέρα Δημάρχου, αυτά που λέτε είναι συγκλονιστικά, θα μεριμνήσω να αλλαχτεί το αργότερο ως αύριο ο φωτιστικός στύλος όσο για την καθαριότητα είναι από τα πρώτα πράγματα που έχει δρομολογήσει η Δημαρχία και προσωπικά ο κ. Θωμάκος έχει πει σε όλους τους τόνους ότι είναι από τα πρώτα γεγονότα που πρέπει και, έχει αναλάβει η Δημαρχία Θωμάκου. Η καθαρή, νοικοκυρεμένη Κηφισιά είναι το πρώτο μας μέλημα.

Η γνωστή μου κυρία έφυγε από το Δημαρχείο σαφώς ικανοποιημένη από την ανθρώπινη αντιμετώπιση.

Περάσαν πάνω από 45-50 ημέρες και ακόμη περιμένει η γνωστή μου κυρία να της αλλάξουν το φωτιστικό στύλο, αυτή και όλη η γειτονιά της έχει πλέον συνηθίσει το σκοτάδι, κανείς πλέον δεν δίνει σημασία, όσο για τα σκουπίδια συνεχίζουν να υπάρχουν άναρχα παντού μες στο το άναρχο τοπίο της χθεσινής και σημερινής Κηφισιάς.-

Info: από τις διηγήσεις μιας αληθινής αρχόντισσας από την ξεχασμένη Κηφισιά.

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2020 19:40
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Θρασύδειλοι και αμόρφωτοι Κίτρινα μάτια »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.