ενημέρωση 9:14, 24 June, 2018

Zsa Zsa - ο πιο άσχημος σκύλος του κόσμου

Ένα αγγλικό μπουλντόγκ, εννέα ετών, κέρδισε τον φετινό τίτλο του πιο άσχημου σκύλου στον κόσμο στα ιδιότυπα «καλλιστεία» που διοργανώνονται κάθε χρόνο στο Σαν Φρανσίσκο.  

Η Zsa Zsa και η ιδιοκτήτρια της Megan Brainard θα λάβουν 1500 δολάρια μαζί με τον τίτλο World's Ugliest Dog και για την επόμενη χρονιά αναμένεται να δώσουν το παρών σε διάφορες εκδηλώσεις και εκπομπές.      

Αυτή ήταν η 30η συνεχόμενη χρονιά που διοργανώθηκε ο εξαιρετικά δημοφιλής διαγωνισμός.   Αν και ο τίτλος ακούγεται υποτιμητικός, στην πραγματικότητα η εκδήλωση έχει στόχο να αναδείξει τις χάρες όλων των τετράποδων συντρόφων και να κλέψει λίγη από τη δόξα των σκύλων ράτσας, για τα τετράποδα που συνήθως κανείς δεν προτιμά.  

Η δημοσιότητα και μια επιταγή λίγων χιλιάδων δολαρίων προσελκύουν τους ανθρώπους που έχουν στη συντροφιά τους τα σκυλιά που μάλλον κανείς δεν θα ήθελε με  χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να θεωρηθούν "ελαττώματα".  

Η Zsa Zsa δεν έκανε τίποτα θεαματικό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και μάλλον έδειχνε να βαριέται, αλλά η τεράστια γλώσσα της που προεξείχε από το στόμα της, κέρδισε την κριτική επιτροπή.   

   

Χρέος - Αλήθειες και ψέματα

Πριν από 6 χρόνια οι Σαμαράς – Βενιζέλος έστησαν πανηγύρια για το PSI. Ήταν εκείνη η προηγούμενη «ελάφρυνση χρέους» που επέφερε διάλυση των νοσοκομείων, κατάρρευση των ταμείων, ισοπέδωση των μικροομολογιούχων.

  Τώρα έχουμε το δεύτερο – το «αριστερό» πλέον – ημίχρονο του ίδιου… πανωλεθρίαμβου για το λαό. Η κυβέρνηση του κόμματος που μιλούσε για «κούρεμα», για «απομείωση» και για «διαγραφή» του χρέους, η κυβέρνηση που ήδη από το τρίτο Μνημόνιο υπέγραψε ότι «ονομαστικό κούρεμα του χρέους δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί», η κυβέρνηση που έβαλε την υπογραφή της κάτω από το κείμενο «οι ελληνικές αρχές επαναβεβαιώνουν την ανεπιφύλακτη δέσμευσή τους  να εκπληρώσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τους πιστωτές πλήρως και εγκαίρως», μιλά για «ελάφρυνση χρέους» και στήνει τα προεόρτια της φαραωνικής επικοινωνιακής προπαγάνδας της «εξόδου από τα Μνημόνια».
  • Κατηγορία BLOGS
  • 0

Από τις κατάρες στις άρες μάρες

Την αρχική αμηχανία της Ν.Δ. και των φιλικά προσκείμενων σ’ αυτή ΜΜΕ, σε σχέση με τη συμφωνία για το χρέος, τη διαπιστώσαμε όλοι. Από τη μια μεριά η εμφανώς θετική για την Ελλάδα ουσία της συμφωνίας κι από την άλλη οι διθυραμβικές δηλώσεις των Ευρωπαίων αξιωματούχων και τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου τους έφεραν σε δύσκολη θέση. Όσο και να 'ναι, θα υπάρχουν ακόμα και κάποιοι πιο σοβαροί στα επιτελεία της Πειραιώς και στα επιτελεία του ΔΟΜ και των συνοδοιπόρων του Κυριάκου.

Ύστερα, όμως, ήρθαν οι βάτραχοι. Αφού έπρεπε να μηδενιστεί πάλι το κοντέρ του Τσίπρα, άρχισαν τα βρεκεκέξ της ανίκανης κυβέρνησης, που πρέπει να φύγει. Για να έρθουν ο ικανός Μητσοτάκης και ο ακόμα πιο ικανός Άδωνις. Και ποια είναι η γραμμή αυτή τη φορά; Πρώτον, ότι η συμφωνία είναι εις βάρος της χώρας, γιατί διατηρεί την επιτροπεία και κόβει συντάξεις και αφορολόγητο και κάνει και ράνει. Και δεύτερον θα είχε επιτευχθεί από το 2014, αν ο Τσίπρας δεν αποπλανούσε τον ελληνικό λαό για να καθίσει στη θέση του Σαμαρά τους.

Έχει πλάκα η υπόθεση, όπως καταλαβαίνετε. Το γαρ πολύ από κατάρες οδηγεί στις άρες μάρες. Αν, ας πούμε, η συμφωνία είναι τόσο κακή, πώς διάολο μας λένε ότι την είχαν πετύχει από το 2014; Όσο για τις συντάξεις και το αφορολόγητο, τα έχουν κόψει με την προπαγάνδα τους τόσες φορές, που λες και θέλουν να διευκολύνουν τον Τσίπρα όταν έρθει η D Day. Αν κάνει τις περικοπές, δεν θα θεωρηθεί καν αρνητική είδηση, αφού έχει προεξοφληθεί. Αν όμως δεν τις κάνει; Δεν θα πρόκειται για τη θετική είδηση της τετραετίας;
 
«Μένουμε Ευρώπη» βρίσκονται απέναντι από τους «Είμαστε Ευρώπη» φίλους τους. Πρώτα με το «Μακεδονικό», και τώρα με το χρέος. Και το γεγονός ότι τους ψιθυρίζουν στο αφτί να μην δίνουν σημασία σε όσα λένε γιατί άλλα λένε, κι άλλα έχουν σκοπό να κάνουν, αν ο μη γένοιτο..., απλώς πιστοποιεί το μέγεθος της επιπολαιότητάς τους. Γιατί αυτό είναι το συμπέρασμα από τη στάση τους τον τελευταίο καιρό. Το πλεόνασμα της ιδεοληψίας και της ακροδεξιάς τους εμπάθεια, συμβαδίζει με σοβαρό έλλειμμα σοβαρότητας. Νούμερα είναι ώρες - ώρες...

Πηγή: Αυγή 

ευτυχώς, μένει...

Ανασχηματισμό κανει ο Αλέξης, τον μόνο που κρατάει στη θέση του είναι τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης!

αντιγράφω απο ανάρτηση στο facebook της Mitsas Makri