ενημέρωση 4:14, 16 October, 2018

Calexico - Τραγούδια για αβέβαιους καιρούς

Δεν είναι μια μπάντα απλώς αγαπητή στην Ελλάδα, που έχει επισκεφθεί τη χώρα κάμποσες φορές. Στη σχέση των Calexico με το εγχώριο μουσικόφιλο κοινό θα μπορούσε να καταγραφεί και η προ ετών συνεργασία τους με τους δικούς μας Takim ή ακόμα και η χρήση του δημοφιλούς τραγουδιού τους «Stray» ως σήματος έναρξης μιας κάποτε διάσημης τηλεοπτικής εκπομπής.

Μέχρι και μουσική για ελληνική ταινία θα ήθελε να γράψει ο συνιδρυτής του συγκροτήματος Τζόι Μπερνς, όπως έλεγε στα «ΝΕΑ» σε παλιότερη συνέντευξή του. Σε τούτη εδώ, επομένως, δηλώνει αναμενόμενα ενθουσιασμένος για τις δύο τελικά συναυλίες που θα δώσει με την παρέα του στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών.

Θα επηρεαστεί άραγε το μουσικό αποτέλεσμα από το γεγονός ότι θα παίξει σε έναν χώρο με «τεράστια ιστορία και ενέργεια», όπως έλεγε για το Ηρώδειο σε πρόσφατο βιντεοσκοπημένο μήνυμά του; «Καλή ερώτηση» αποκρίνεται σκεφτικός. «Για να δω πώς τα πάει σήμερα η γυάλινη σφαίρα μου…

Λοιπόν, οι άνθρωποι έχουν διαίσθηση κι η δική μου λέει ότι θα κάνουμε δύο πολύ ιδιαίτερες εμφανίσεις. Από τις καλύτερες της ζωής μου. Θα είναι διασκεδαστικές και «μνημειώδεις»».

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 28 Ιουνίου 2018 12:38

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.