ενημέρωση 4:09, 3 July, 2020

Wonderful Walk - the killers

Είναι ώρα για σόου! Πάρτε πίσω από τη μουσική και δοκιμάστε κάθε αδρεναλίνη-εμποτισμένο δευτερόλεπτο του ταξιδιού του The Killers στο στάδιο του φεστιβάλ
Αναδύεται από την ιξώδη μαύρη σκιά μιας σκηνής στο παρασκήνιο, ο πρώην ηθοποιός The Killers Brandon Flowers οδηγεί την κάμερα σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στην επερχόμενη προβολή της μπάντας στο φεστιβάλ British Summer Time στο Hyde Park του Λονδίνου. "Ο περίπατος στο στάδιο είναι πραγματικά μια στιγμή μετασχηματισμού", λέει ο μακροπρόθεσμος συνεργάτης του The Killers και ο σκηνοθέτης Giorgio Testi. "Είναι όταν ο καλλιτέχνης αλλάζει το persona εκτός σκηνής σε ένα σκηνικό."

"Είναι σαν ένα αεροπλάνο που πρόκειται να απογειωθεί. Μόλις περπατήσετε στη σκηνή δεν μπορείτε να επιστρέψετε μέχρι να είστε αερομεταφερόμενοι "

Το μπουκέτο του λουλουδιού marshmallow ροζ τζάκερ λουλουδιών περνά μέσα από ένα ατελείωτο περιβάλλον από τραγουδιστές, τεχνικούς, φωτογράφους, συνδέσμους καλλιτεχνών, σκηνικό πλήρωμα και ασφάλεια. Κάθε στιγμή σε αυτό το ένα πλάνο, οι κοντινές παραστάσεις είναι εκστατικά επιμήκεις από την τεχνική λήψης αργής κίνησης του Testi. Ο σκηνοθέτης έχει κατασκευάσει ένα αστεροειδές χαρτοφυλάκιο ηλεκτριστικών και βραβευμένων ταινιών για τον Nile Rodgers, τον Savages, τον Blur, την Oasis, τη Γραμματική του Λονδίνου και το The Rolling Stones. "Υπάρχει πολλή δουλειά που συμβαίνει γύρω από συναυλίες", λέει ο Testi. "Είναι σαν ένα αεροπλάνο που πρόκειται να απογειωθεί. Μόλις περπατήσετε στη σκηνή, δεν μπορείτε να επιστρέψετε μέχρι να είστε αερομεταφερόμενοι. "

Η μεγάλη βελανιδιά του φεστιβάλ έρχεται σε απόσταση όπως ένας μεγαλοπρεπής, που καταπίνει τις φωνές των 65.000 απρόσεκτων Λονδρέζων. Τα λουλούδια και ο τυμπανιστής Ronnie Vannucci μοιράζονται τις σκέψεις τους σχετικά με την κατεύθυνση της σκηνής σε μια φωνή που προσθέτει στην εμπιστευτική ανησυχία του θεατή. "Είναι μια ιερή στιγμή. Μπορείτε να αισθανθείτε την αδρεναλίνη και την ένταση ", λέει ο Testi. "Έκανα αρκετές ζωντανές εμφανίσεις στην καριέρα μου. Είτε πρόκειται για μια μεγάλη είτε μικρή συναυλία, αισθάνεστε πάντα την πίεση καθώς πλησιάζετε στο showtime. Αλλά ο Brandon, δροσερός όπως πάντα, το κάνει να φαίνεται τόσο εύκολο. "

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΠαρασκευή, 21 Ιουνίου 2019 19:03

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.