ενημέρωση 4:06, 4 April, 2020

Το θρυλικό «Take On Me» με νέο βίντεο 35 χρόνια μετά

Το βίντεο του τραγουδιού «Take on Me» των A-ha, που πρωτοκυκλοφόρησε τη δεκαετία του 1980 και ήταν ένα από τα κομμάτια που σημάδεψε τα '80s  κυκλοφόρησε σε μορφή 4k.

Μετά από την 4k έκδοση του βίντεο κλιπ του «Last Christmas» των Wham! και το νέο βίντεο που κυκλοφόρησε η Μαράια Κάρει για το «All I Want for Christmas», σειρά παίρνει ένα ακόμα θρυλικό βίντεο κλιπ της δεκαετίας του ’80.

Το βίντεο του τραγουδιού «Take on Me» των A-ha, που πρωτοκυκλοφόρησε τη δεκαετία του 1980 και ήταν ένα από τα κομμάτια που σημάδεψε τα ’80s  κυκλοφόρησε σε μορφή 4k.

Το τραγούδι είχε κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις και με δύο διαφορετικά βίντεο.

Το πρώτο κυκλοφόρησε το 1984, ενώ το δεύτερο έκανε το ντεμπούτο του το 1985 στο άλμπουμ τους με τίτλο «Hunting High and Low» που κυκλοφόρησε στη Νορβηγία.

Το βίντεο για τη δεύτερη έκδοση του τραγουδιού σκηνοθέτησε ο Στιβ Μπάρον και χρησιμοποίησε τη μέθοδο του rotoscoping -ένα μείγμα ζωντανής δράσης και animation με μολύβι- για να πει μία φανταστική ιστορία αγάπης.

Για την 4k έκδοση του τραγουδιού, έγινε ειδική επεξεργασία, ώστε το βίντεο κλιπ να μετατραπεί σε ταινία, ενώ το συγκρότημα μοιράστηκε με τους θαυμαστές του ένα μικρό βίντεο στο οποίο φαίνεται πώς η μετατροπή σε 4k έκανε το βίντεο πιο ζωντανό.

Απολαύστε παρακάτω την ανανεωμένο βίντεο κλιπ του «Take On Me»

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 01 Ιανουαρίου 2020 18:20

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.