ενημέρωση 4:59, 21 May, 2019

O Parov Stelar έρχεται ξανά!

Τον Οκτώβριο, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Αλλά μην διακόψετε τις διακοπές σας προκειμένου να σπεύσετε να αγοράσετε εισιτήρια. Δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα, υπομονή. 
Αλλά σημειώστε από τώρα τις ημερομηνίες: στις 4 Οκτωβρίου θα παίξει στη Θεσσαλονίκη στην Helexpo και την επόμενη στην Αθήνα, στο Gazi Music Hall. Αναμένεται πανικός. Εδώ, ο σαξοφωνίστας του έπαιξε το καλοκαίρι στο Bolivar κι έγινε ο κακός χαμός (ο... καλός δηλαδή) μια και πολύ κόσμος μπερδεύτηκε από το project και περίμενε πως θα έβλεπε τον Parov Stelar. Σκεφτείτε τι θα συμβεί τώρα που μας έρχεται (αυτοπροσώπως) μαζί με τη μπάντα του. 

Και ειδικά αυτή τη φορά που ετοιμάζει ένα show αποκλειστικά για το ελληνικό κοινό με «μία αυθεντική», όπως την ονομάζει ο ίδιος, «επιστροφή στις ρίζες», ένα live-αναδρομή στο σύνολο της καριέρας του. Λογικό, μια και την επιτυχία που γνωρίζει στη χώρα μας δεν την συναντά πουθενά αλλού. Πρέπει να μας τιμήσει με έναν ξεχωριστό τρόπο.

Τη διοργάνωση ανέλαβε το Gazarte και αυγό αποτελεί εχέγγυο, όπως διαπιστώσαμε και με τους 2cellos. Ένα τεράστιο video wall στη σκηνή 40 και πλέον μέτρων, δεκάδες «ρομποτικά», ειδικά για την περίπτωση φώτα και άλλα πολλά, απαραίτητα, για ένα πάρτι-προπομπό του χειμώνα. Σύντομα θα έχουμε πληροφορίες για εισιτήρια και τιμές.

 

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 21 Αυγούστου 2014 13:12

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.